efhmerida1

Πανελλήνιο γεγονός το 1ο αναπτυξιακό όπεν πινγκ πονγκ στην Αλεξανδρούπολη

Με 211 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα το διήμερο των αγώνων στο κλειστό «Μ. Παρασκευόπουλος». Μεγάλο το ενδιαφέρον σημαντικών αθλητών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες

Η Αλεξανδρούπολη ετοιμάζεται να προσθέσει περήφανα το όνομά της δίπλα στις πόλεις που έχουν φιλοξενήσει αναπτυξιακό πρωτάθλημα και ήδη έχει εξασφαλίσει το νούμερο 1 ζητούμενο: Την απήχηση στους αθλητές και τα σωματεία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης! Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά, που θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο (10 και 11 Μαρτίου) στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», έφτασαν τις 211, αριθμός πραγματικά εντυπωσιακός.

Το να ξεπερνιούνται για μία ακόμα φορά οι 200 δηλώσεις, ενώ βρισκόμαστε πια στο προτελευταίο όπεν της φετινής σειράς και οι γονείς έχουν ξοδέψει ήδη πολλά χρήματα προκειμένου να δώσουν στα παιδιά τους την ευκαιρία για δυνατούς αγώνες, είναι στοιχείο, που ενθαρρύνει τους διοργανωτές και μαρτυρά την επιτυχία του θεσμού. Σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. τα τοπικά σωματεία του Εθνικού και του Φάρου Αλεξανδρούπολης θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να παρουσιάσουν μία συνολικά θετική εικόνα σε αυτό το 1ο πανελλήνιο τουρνουά μικρών ηλικιών της όμορφης ακριτικής πόλης και να καλύψουν τις προσδοκίες όλων.

Οι πολλές δηλώσεις δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να γίνουν οι 8 από τις 10 ηλικιακές κατηγορίες, που σταθερά προκηρύσσονται. Έτσι, πρόκειται ν’ αγωνιστούν 21 έφηβοι, 10 νεάνιδες, 23 κορασίδες, 61 παίδες, 46 παμπαίδες, 19 παγκορασίδες, 22 μίνι παμπαίδες και 9 μίνι παγκορασίδες. Επίσης, συνολικά 18 πόλεις θα έχουν αθλητές στην πόλη του Έβρου. Κι αν δεν αποτελεί είδηση το ότι θα είναι παρούσα ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα, τότε το γεγονός ότι θα υπάρχουν συμμετοχές ακόμα κι από την Πάτρα ή την Κρήτη έχει ξεχωριστή σημασία. Πέρα από την Αλεξανδρούπολη, που είναι γνωστό ότι εμφανίζει έντονη δραστηριότητα στο άθλημα, θα είναι παρόντα σωματεία από τη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, τη Βέροια, τη Φλώρινα, την Καβάλα, την Ορεστιάδα, την Κομοτηνή, την Έδεσσα, την Ξάνθη, τη Λάρισα, τη Δράμα, τα Γιάννινα, την Αθήνα, την Κορινθία, την Πάτρα, τα Χανιά και τη Χίο.

Το απόγευμα της Τρίτης έγιναν οι κληρώσεις των γκρουπ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις δουν αναρτημένες στο site των αναπτυξιακών τουρνουά και το λινκ http://www.ttscore.io/event/78#. Επίσης, η ομοσπονδία θ’ ανακοινώσει έγκαιρα τα ωράρια και για την κατ’ αρχήν ενημέρωση των εμπλεκομένων σχετικά με τον προγραμματισμό άφιξης και αναχώρησής τους, έχει σημειώσει στην προκήρυξη ότι οι αγώνες θ’ αρχίσουν το Σάββατο στις 08.30 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή περίπου στις 17.00. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία έχουν δοθεί τα τηλέφωνα επικοινωνίας της ομοσπονδίας στην Αθήνα, που είναι 210-5227103 και 210-5225879.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr