Παιδική χαρά απέκτησε χρώμα και ζωντάνια

Αγνώριστο προς το καλύτερο έγινε η Παιδική Χαρά επί της οδού Βενιζέλου στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, λίγα μέτρα από τον Μητροπολιτικό Ναό. Στα πλαίσια της εθελοντικής δράσης δράση “Let’s do it Greece” πολίτες – εθελοντές, μικροί και μεγάλοι το καθάρισαν, του έδωσαν χρώμα κάνοντάς το ελκυστικότερο.

Το Κέντρο Κοινότητας του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης σε ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά για την έμπρακτη στήριξη, τους πολίτες – εθελοντές, μικρούς και μεγάλους, και κυρίως τους κατοίκους της γειτονιάς, οι οποίοι έσπευσαν να υποστηρίξουν τη δράση “Let’s do it Greece” – Διαμόρφωση της Παιδικής Χαράς επί της Βενιζέλου.

Παράλληλα, ευχαριστεί στους Επαγγελματίες της πόλης μας που στάθηκαν αρωγοί στην όλη προσπάθεια, παρέχοντας αφιλοκερδώς υπηρεσίες και υλικοτεχνική υποστήριξη:
Αλατάς Χρήστος, SCOOBY Pet Shop
Κριτού Κριτής, Τεχνικό Γραφείο
Μπαλούτσος Δημήτριος, Υδραυλικά είδη και Υλικά

Τέλος, το εγχείρημα αυτό θα παρέμενε στη σφαίρα της φαντασίας χωρίς την καθοριστική συμμετοχή των Καλλιτεχνών του Επιμορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Σπάρτακος» και της Ομάδας Εθελοντών του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Discover it του Κοινωνικού Ιατρείου Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι έδωσαν σάρκα και οστά στην ιδέα της Επιστημονικής Ομάδας του Κέντρου Κοινότητας Αλεξανδρούπολης.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο