Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελλάδα στο μπιτς χάντμπολ γυναικών με Αλεξανδρουπολίτικη σφραγίδα

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελλάδα στο μπιτς χάντμπολ γυναικών της Ρωσίας. Με σφραγίδα από την Αλεξανδρούπολη, τον Έβρο, αφού η ομάδα μας είχε μεγάλη πρωταγωνίστρια, αποκάλυψη των αγώνων, την τερματοφύλακα Μάγδα Κεπεσίδου και συμπαραστάτρια την «ρούκι» αδελφή της Νικολίνα.
Όπως σημειώνει και το sportsaddict.gr, η Εθνική μας ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετικό ξεκίνημα κερδίζοντας την πρώτη περίοδο με 18-14, εκμεταλλευόμενη το πολύ δυνατό της ξεκίνημα και το προβάδισμα που πήρε από νωρίς στο σκορ! Η Νορβηγία προσπάθησε να αντιδράσει, στα μέσα του δεκαλέπτου πέρασε μπροστά για δύο πόντους, όμως η Ελλάδα έδωσε το παρόν και επανέκτησε το προβάδισμά της, χάρη στην εξαιρετική άμυνα και την ευστοχία στην επίθεση, κάνοντας το 1-0.
Στην δεύτερη περίοδο η Νορβηγία ξεκίνησε καλύτερα με την Ελλάδα να μην βρίσκει πολλές επιθετικές λύσεις και να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 14-7 τέσσερα λεπτά πριν το τέλος! Η κατάσταση δεν άλλαξε μετά το τάιμ άουτ που κάλεσε σε εκείνο το χρονικό σημείο η ομοσπονδιακή μας τεχνικός, με την Νορβηγία να κάνει το 1-1, με 24-15.
Στα σουτ άουτ μίλησε η Ελληνική ψυχή για άλλη μια φορά, με την Μάγδα Κεπεσίδου να πραγματοποιεί δύο σπουδαίες αποκρούσεις. Από τις τέσσερις παίκτριες της Εθνικής που εκτέλεσαν στην διαδικασία ευστόχησαν οι τρεις και η Εθνική γυναικών Beach Handball στην πρώτη της εμφάνιση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Handball κατέκτησε τον τίτλο νικώντας με 2-1!

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr