Να νικήσει και να ξεμπερδεύει … θέλει ο Εθνικός κόντρα στην Κομοτηνή

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει για τις δύο ομάδες της Θράκης που συνεχίζουν σήμερα Τετάρτη τις μονομαχίες τους για την παραμονή στην Volley League. Ο Εθνικός υποδέχεται στην Αλεξανδρούπολη την Κομοτηνή, προηγείται με 2-0 νίκες και χρειάζεται άλλη μία για να εξασφαλίσει την παραμονή. (Γ΄αγώνας πλέι άουτ, 10/4, 19.00, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ιωαννίδης).

Ο Εθνικός σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος με την ΑΕ Κομοτηνής έχει χάσει μόλις ένα σετ. Η ομάδα του Έβρου θέλει να τελειώσει την παραμονή από τον τρίτο αγώνα ώστε να μην μπει σε περιπέτειες.

«Σε έναν αγώνα παίζουμε όλη τη χρονιά. Είμαστε τόσο κοντά και τόσο μακριά από την παραμονή μας στην κατηγορία. Η ομάδα μας έχει δείξει πως αξίζει να μείνει στην Volley League και δεν αναφέρομαι μόνο στις αναμετρήσεις με την Κομοτηνή αλλά σε όλη μας την πορεία στο πρωτάθλημα. Ας τελειώσουμε με το καλό και θα κάνουμε τον απολογισμό μας», είπε ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης.

Η Κομοτηνή βρίσκεται σε δύσκολη θέση αλλά είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει μία νίκη που θα την βάλει μέσα στο παιχνίδι και θα αναπτερώσει τις ελπίδες για το θαύμα της παραμονής. «Όλα μπορούν να γίνουν. Έχουμε ακόμα μία ευκαιρία. Τα ματς κρίνονται στο γήπεδο. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας αλλά έχουμε πίστη και πάθος για να πάρουμε μία νίκη που θα αλλάξουν τα δεδομένα», δήλωσε ο προπονητής της Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19.00 αντί για τις 18.00 που αρχικά είχε προγραμματιστεί.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του