Νέοι βανδαλισμοί στο Κηποθέατρο

Εικόνες  καταστροφής στα καμαρίνια και τις τουαλέτες. Υπενθυμίζεται πως στους συγκεκριμένους χώρους έγιναν μόλις πέρσι εργασίες συντήρησης.

Της Κικής Ηπειρώτου

Αποκαρδιωτικές εικόνες χάους και καταστροφής στα καμαρίνια και τις τουαλέτες του Κηποθέατρου στο Πάρκο των Προσκόπων. Σπασμένες πόρτες, ξηλωμένοι και διαλυμένοι νιπτήρες, γυαλιά και σκουπίδια παντού, σε ένα χώρο που σε λίγους μήνες θα πρέπει να φιλοξενήσει και πάλι συλλόγους, θιάσους και συγκροτήματα.

Μόλις πέρσι, στην καρδιά του καλοκαιριού, ο δήμος Αλεξανδρούπολης είχε διαθέσει κονδύλι ύψους περίπου 7.000 ευρώ, προκειμένου να γίνουν αναγκαίες εργασίες συντήρησης στα καμαρίνια και τις τουαλέτες, αφού και την προηγούμενη χρονιά είχαν παρατηρηθεί και πάλι κάποιες φθορές.

Φέτος, όμως, οι δράστες ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Άλλωστε, είχαν εύκολο έργο, αφού δεν βρήκαν κανένα εμπόδιο στο δρόμο τους. Τόσο η κεντρική είσοδος του Κηποθέατρου, όσο και κάποιες από τις πόρτες των βοηθητικών χώρων πίσω από τη σκηνή, ήταν ανοικτές, σε καθημερινή βάση, εδώ και καιρό. Στις πόρτες όπου υπήρχαν λουκέτα δεν φαίνεται να υπήρξε κάποια παραβίαση.

Όπως είναι γνωστό, ο δήμος έχει υποβάλλει πρόταση προς το Πράσινο Ταμείο, προκειμένου να αναβαθμίσει συνολικά το Πάρκο των Προσκόπων. Στην πρότασή του περιλαμβάνεται η κατεδάφιση του παρόντος Κηποθεάτρου και η δημιουργία νέου. Ωστόσο, μέχρι να γίνει αυτό, θα περίμενε κανείς πως θα υπήρχε μία προστασία και φροντίδα των χώρων του θεάτρου, ώστε να μη χρειαστεί και φέτος να δοθούν χρήματα των δημοτών για τη συντήρησή τους.

Σε κάθε περίπτωση οι ευθύνες βαραίνουν πρωταρχικώς τους επιτήδειους που καταστρέφουν δημόσια περιουσία για την πλάκα τους, αποδεικνύοντας ότι έχουμε ακόμη πάρα πολλά βήματα να κάνουμε ακόμη ως κοινωνία.

Εικόνες καταστροφής στις τουαλέτες του Κηποθέατρου
Κάποτε ήταν καμαρίνια, τώρα είναι σκουπιδότοπος

 

Κανένας σεβασμός στη δημόσια περιουσία…
«Μπάτε σκύλοι αλέστε» η κατάσταση

Έσπασαν την πόρτα με κλωτσιές !

 

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του