Νέες υποψηφιότητες στο συνδυασμό “Δήμος για Όλους”

Ανακοινώθηκαν 6 νέες υποψηφιότητες στο συνδυασμό “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” του υποψήφιου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη.

Πρόκειται για τους Κωνσταντίνα Βασιλειάδου, Κωνσταντίνο Βαστιάνο, Δήμητρα Καραδόνα, Γιώργο Καρδαμανίδη, Χρήστο Κοντάρα, Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου και Πασχάλη Τουτζιαράκη.

Αναλυτικά :

Βασιλειάδου Κωνσταντίνα του Χαράλαμπου

Γεννήθηκε το 1980 στην Αλεξανδρούπολη. Πτυχιούχος Θεολογίας του Α.Π.Θ. με master στην Κοινωνιολογία και εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή. Εθελόντρια και κάτοχος διπλώματος γραφής και ανάγνωσης Braille. Είναι χοροδιδασκάλισσα και ασχολείται με το σχεδιασμό, τις χορογραφίες και την οργάνωση εκδηλώσεων. Είναι συνεργάτης με το Τμήμα Ρυθμικής του Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, με  τον πολιτιστικό σύλλογο Ritmode Arte, με γυμναστήριο στο Διδυμότειχο και με το Μουσείο Μετάξης του ΠΙΟΠ .

Βαστιάνος Κωνσταντίνος του Ιωάννη

Γεννήθηκε το 1986 στην Αλεξανδρούπολη. Είναι πτυχιούχος Πληροφορικής. Εργάζεται στο χώρο της εστίασης. Είναι λάτρης της Ποντιακής μουσικής και της παράδοσης.

Καραδόνα Δήμητρα του Ιωάννη

Γεννήθηκε το 1971 στην Αλεξανδρούπολη. Είναι απόστρατη Αξιωματικός – Ανθυπολοχαγός με ειδικότητα νοσηλεύτρια. Είναι μητέρα δύο παιδιών της Μαριάννας και του Ιωάννη.
Λατρεύει το χορό, τις τέχνες και το διάβασμα.

Καρατζιά Ελευθερία του Σταματίου

Γεννήθηκε το 1975 στο Χέρνε της Γερμανίας. Είναι Ιδιωτική Υπάλληλος, πιστοποιημένη Ασφαλιστική Σύμβουλος και μέλος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.). Είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου και Γραμματέας του Πολιτιστικού – Μορφωτικού συλλόγου Ritmo De Arte.
Είναι γνώστης της Αγγλικής και της Τουρκικής γλώσσας. Είναι έγγαμη και μητέρα 2 παιδιών.

Καρδαμανίδης Γεώργιος του Παναγιώτη

Γεννήθηκε το 1980 στον Πειραιά. Ζει μόνιμα στις Φερες. Είναι Τοπογράφος – Γεωδέτης.
Είναι Πρόεδρος του Γ.Α.Σ. Θύελλα Φερών, μέλος του Δ.Σ. του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Φερών και Αντιπρόεδρος του Π.Ε.Φ.Ο. Φερών. Είναι Διμοιρίτης της Εθνοφυλακής Φερών.

Κοντάρας Χρήστος του Στέργιου

Γεννήθηκε το 1970 στην Αλεξανδρούπολη. Εργάζεται στο Σωματείο Λιμένος Αλεξανδρούπολης. Ασχολείται με τον Αθλητισμό και ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο και τον στίβο. Είναι Διαιτητής ποδοσφαίρου. Διετέλεσε Βαλκανιονίκης στα 800 μ. κλειστού στίβου.
Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών

Ποϊραζίδου Αλεξάνδρα του Παναγιώτη

Γεννήθηκε το 1969 στις Φέρες. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας. Είναι Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου και Περιφερειακή Γραμματέας Αν. Μακεδονίας και Θράκης του Κινήματος Αλλαγής. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Φερών και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πόρου. Είναι μητέρα τριών κοριτσιών.
Τουτζιαράκης Πασχάλης του Δημητρίου

Γεννήθηκε το 1985 στο Βέλγιο.Σπούδασε Δασοπόνος Περιβαλλοντολόγος και έχει μεταπτυχιακό στη διαχείριση του περιβάλλοντος.
Εργάζεται ως Δασοπόνος.
Έχει εργαστεί ως ερευνητικό προσωπικό στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του