Νέες προσλήψεις στην υγεία στον Έβρο

Νέες θέσεις γιατρών θα τρέξουν το επόμενο διάστημα στον Έβρο, σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη που έδωσε στη δημοσιότητα το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Οι θέσεις αφορούν την στελέχωση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του νοσοκομείου. Η προκήρυξη αφορά την πλήρωση των παρακάτω θέσεων γιατρών του Ε.Σ.Υ. :

-Μία θέση ειδικευμένου ιατρού, ειδικότητας ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ (για τη Μ.Ε.Θ.) στον εισαγωγικό βαθμό του Επιμελητή Β ́

– Μία θέση ειδικευμένου ιατρού, ειδικότητας ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ (για τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών στον εισαγωγικό βαθμό του Επιμελητή Β ́.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να διεκδικήσει και να κριθεί για περισσότερες από μία θέσεις, όμως για κάθε θέση πρέπει να υποβάλλει ξεχωριστή αίτηση-δήλωση με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η Αίτηση – Δήλωση με όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στο Τμήμα Γραμματείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξ/πολης εις τριπλούν, μέσα σε προθεσμία είκοσι ημερών, ήτοι από 07/09/2017 μέχρι και την 26/09/2017.

Αιτήσεις – δηλώσεις μαζί με τα δικαιολογητικά, μπορούν να υποβληθούν και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς στο Τμήμα Γραμματείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξ/πολης, μέσα στην καθορισμένη ημερομηνία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν κάθε συμπληρωματική πληροφορία από το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξ/πολης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2551353438 και 2551353434 (κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες.

Κ.Η.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο