Νέα ρύθμιση για τα φανάρια της Ηροδότου ζητούν οδηγοί

Να ρυθμιστούν εκ νέου οι φωτεινοί σηματοδότες που πριν λίγες εβδομάδες τέθηκαν σε λειτουργία, στη συμβολή του νέου περιφερειακού με την Ηροδότου, ζητούν μέσω της ΓΝΩΜΗΣ οδηγοί που καθημερινά κινούνται στην περιοχή.

Το πρόβλημα που υπάρχει εστιάζεται στο φανάρι που βρίσκεται επί της Ηροδότου, για στροφή αριστερά προς τον περιφερειακό. Την ίδια στιγμή που το συγκεκριμένο φανάρι γίνεται πορτοκαλί, ανάβει πράσινο για τους οδηγούς του αντίθετου ρεύματος επί της Ηροδότου, που έρχονται με κατεύθυνση από το στρατόπεδο Ζήση προς την πόλη.

Τα οχήματα που θέλουν να στρίψουν αριστερά, κινούνται λίγα μέτρα και περιμένουν μέχρι να μην υπάρχουν οχήματα από το αντίθετο ρεύμα, μπαίνοντας ουσιαστικά εμπόδιο σε όσους περιμένουν στο φανάρι του περιφερειακού για να μπουν στην Ηροδότου ή να συνεχίσουν ευθεία στην Κονδύλη. Αν η ουρά από το Ζήση είναι μεγάλη, το πιθανότερο είναι ότι τα οχήματα που θέλουν να στρίψουν αριστερά στον περιφερειακό δεν θα προλάβουν κι έτσι θα βρεθούν μέσα στη μέση του δρόμου, την στιγμή που θα ανάψει πράσινο για όσους έρχονται από τον περιφερειακό, κάθετα στην Ηροδότου.

Όπως λένε οι οδηγοί, θα πρέπει να γίνει άμεσα νέα ρύθμιση των φαναριών, ώστε να βρεθεί τρόπος να κινούνται όλοι με ασφάλεια στο σημείο. Σημειώνουν μάλιστα ότι η κατάσταση αυτή ελλοχεύει κινδύνους και για τους επισκέπτες της Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν ότι την στιγμή που θα ανάψει πορτοκαλί για την στροφή στα αριστερά, θα γίνει πράσινο το φανάρι και για το αντίθετο ρεύμα. Όπως λένε, είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάποιο ατύχημα.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr