Νέα καμπάνια από το φιλοζωικό σωματείο «Κιβωτός» Αλεξανδρούπολης

Λύνει το πρόβλημα της σακούλας, λανσάροντας καλόγουστες πάνινες τσάντες. Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η «Κιβωτός» πραγματοποιεί την κοπή της πίτας της

Μία διαφορετική λύση στο πρόσφατο πρόβλημα που προέκυψε στη ζωή μας με την κωδική ονομασία «πλαστική σακούλα», δίνει το Φιλοζωικό Σωματείο Κιβωτός Αλεξανδρούπολης, μέσα από τη νέα του καμπάνια.

Το σωματείο λανσάρει μία σειρά από καλαίσθητες και ανθεκτικές τσάντες, οι οποίες διατίθενται μέσω διαδικτύου στη συμβολική τιμή του 0,1 ευρώ, δηλαδή του «ό,τι έχετε ευχαρίστηση». Άλλωστε, στόχος και αυτής της προσπάθειας είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τη φροντίδα των αδέσποτων φίλων μας, ενός άνισου αγώνα που δίνει εδώ και χρόνια η «Κιβωτός», μέσα από την προσωπική συνεισφορά των μελών της και των φιλόζωων της πόλης, όπου, πραγματικά, κάθε ευρώ έχει αξία.

«Οι τσάντες για ψώνια έχουν γίνει απαραίτητες στην καθημερινότητά μας. Βοηθήστε το έργο μας και αποκτήστε μια υπέροχη πάνινη τσάντα αντοχής, σε μπεζ χρώμα με το λογότυπο της ΚΙΒΩΤΟΥ τυπωμένο στην επιφάνεια της, με μακρύ χερούλι και διάστασης 40 cm x 37 cm. Με κάθε Δωρεά σας ενισχύετε σημαντικά το έργο του συλλόγου για τη σίτιση και την προστασία των αδέσποτων ζώων» αναφέρεται στην περιγραφή μίας από τις τσάντες που μπορεί να αποκτήσει  κανείς μέσα από τη σελίδα της Κιβωτού στο Facebook.

Σημειώνεται επίσης ότι την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Grecotel, η  ΚΙΒΩΤΟΣ κόβει την παραδοσιακή της ετήσια πίτα και σας περιμένει όλους.

Κ.Η.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο