Μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος για την ΠΕΔ ΑΜΘ ο Δήμαρχος Ορεστιάδας

Μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του απερχόμενου προέδρου, Βαγγέλη Λαμπάκη, ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, έμεινε τελικά μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος της ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκη. Αν και είχε φανεί πως οι δύο Δήμαρχοι του Έβρου θα κατέβαιναν σε κοινό ψηφοδέλτιο και θα αναδεικνύονταν πρόεδρος όποιος συγκέντρωνε τις περισσότερες ψήφους, τελικά, μοναδικός διεκδικητής έμεινε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας.

Όπως γράφει το aftodioikisi.gr, η Ν.Δ κατεβαίνει με ενιαίο ψηφοδέλτιο αφού οι πολύ αξιόλογοι δήμαρχοι Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης και Προσοτσάνης Θόδωρος Αθανασιάδης που αρχικά θεωρούνταν πιθανό να είναι σε ψηφοδέλτιο μαζί με τον κ. Λαμπάκη, τελικά προτίμησαν να μην υπάρξει… διάσπαση του χώρου και να βρεθούν σε ένα μόνο ψηφοδέλτιο και επικεφαλής τον κ. Μαυρίδη.

Στη Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 13.00 στην Κομοτηνή, στο ξενοδοχείο Chris & Eve, για την εκλογή των νέων συλλογικών οργάνων της, Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου, καθώς και των εκπροσώπων αυτής στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε), δημοτικής περιόδου 2019-2023, θα υπάρχει και δεύτερο ψηφοδέλτιο. Το συγκροτούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν έχει υποψήφιο Πρόεδρο για την ΠΕΔ μια και δεν κατάφερε να εκλέξει κανέναν δήμαρχο, αλλά έχουν ως στόχο να εκλέξουν δυο-τρία μέλη στο νέο 21μελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο