Με 8 Εβρίτες ρίχνεται στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού  βόλει η Εθνική Παίδων!

Ούτε έναν, ούτε δύο αλλά 8 παίκτες από τον Έβρο κάλεσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Στέφανος Νανάς για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων του βόλεϊ.

Συγκεκριμένα κλήθηκαν οι Κεσεσίδης, Δημητριάδης & Παπάζογλου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, οι Κανταρίδης & Μποζίδης του ΑΟ Ορεστιάδας και οι Μούχλιας, Παπαδημητρίου & Κεσούδης ου Έβρου Σουφλίου.

Ο προκριματικός όμιλος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Εθνικής Παίδων θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 5-7 Ιανουαρίου 2018 στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Αντίπαλοι της Εθνικής μας είναι η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Λετονία. Το εισιτήριο θα πάρουν οι πρώτοι κάθε ομίλου και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι. Την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων θα διοργανώσουν Σλοβακία και Τσεχία, το διάστημα 7-15 Απριλίου 2018.

Το πρόγραμμα της Εθνικής:

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018
15.00: Λετονία – Ισπανία
17.30: Ελλάδα – Πορτογαλία

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018
15.00: Ισπανία – Πορτογαλία
17.30: Λετονία – Ελλάδα

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018
15.00: Πορτογαλία – Λετονία
17.30: Ισπανία – Ελλάδα

Στην προεπιλογή της Εθνικής κορασίδων η Σιδηροπούλου

Στην αποστολή της Εθνικής Κορασίδων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγονται στην Ουκρανία, συμπεριλήφθηκε από τον Εβρίτη Ομοσπονδιακό προπονητή Ανέστη Γιαννακόπουλο, η Μαρία Σιδηροπούλου των Αμαζόνων Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης.

Οι αγώνες για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ17 θα διεξαχθούν στην πόλη Cherkasy της Ουκρανίας, το διάστημα 4-6 Ιανουαρίου και εκτός της Ελλάδας, συμμετέχουν και η οικοδέσποινα Ουκρανία με την Λετονία. Την πρόκριση παίρνουν οι πρώτοι κάθε ομίλου και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο