Μία αγκαλιά για τον μικρό Αναστάση

Μαθητής της Α’ τάξης του 9ου δημοτικού σχολείου Αλεξανδρούπολης χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

 Της Κικής Ηπειρώτου

Τη βοήθεια όλων μας χρειάζεται ο μικρός  Αναστάσης, μαθητής της Α’ τάξης του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης, ο οποίος διαγνώστηκε με σπασμούς τύπου R56 από την Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Ωστόσο για να επιλυθεί το πρόβλημα της υγείας του παραπέμπεται στο Αττικό Νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Οι γονείς του μαθητή είναι άνεργοι, χωρίς άλλους οικονομικούς πόρους και έχουν ανάγκη άμεσης οικονομικής βοήθειας, όπως αναφέρεται στο κάλεσμα για βοήθεια του σχολείου του.

Μπορείτε να βοηθήσετε κάνοντας την προσφορά σας στον εξής λογαριασμό:

ΙΒΑΝ Λογαριασμού τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR56 0171 1830 0061 8301 0467 160

Ονοματεπώνυμο Δικαιούχων: Κουλιουμπούδη Αναστασία και Κουτσογιάννης Αντώνιος

Τι είναι οι πυρετικοί σπασμοί

Οι πυρετικοί σπασμοί, ICD-10 R56.0, εκλύονται με τη γρήγορη άνοδο της θερμοκρασίας του σώματος από οποιαδήποτε αιτία, όπως κατά την διάρκεια ιογενών λοιμώξεων του αναπνευστικού, ιλαράς, αιφνίδιου εξανθήματος, πνευμονίας, ωτίτιδας, γαστρεντερίτιδας (π.χ. από σιγκέλλα) και ουρολοιμώξεων.

Πιθανολογείται ότι οφείλονται στην επίδραση του πυρετού από ορισμένους λοιμογόνους παράγοντες, συνήθως ιούς, στον ανώριμο εγκέφαλο του βρέφους και του μικρού παιδιού.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο