Κοπή Αγιοβασιλόπιτας από τον Σύλλογο Φίλων και Προσωπικού της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Ε. «Γαληνός»

Ο Σύλλογος Φίλων και Προσωπικού της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Α. «Γαληνός» και  φέτος διοργανώνει την εκδήλωση του για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας καλώντας τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να παραβρεθούν.

Η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11.00 στο Ξενοδοχείο Grecotel- Astir (πρώην Εγνατία) στην Αλεξανδρούπολη.

Η εκδήλωση κοπής της  Αγιοβασιλόπιτας  του Συλλόγου έχει εξελιχθεί σε θεσμό φέρνοντας τους πολίτες της Αλεξανδρούπολης  αλλά και της ευρύτερης περιοχής  πιο κοντά στο επιστημονικό προσωπικό που υπηρετεί στην Καρδιοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου της  Αλεξανδρούπολης.

Η  Χειρουργική Κλινική Καρδιάς-Θώρακα του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, έχει συμπληρώσει δεκαπέξι (16) χρόνια λειτουργίας, αποτελεί πρότυπο για την Ελλάδα, ενώ η αποτελεσματικότητα της είναι εφάμιλλη μεγάλων κέντρων του εξωτερικού.

Ο διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής  καθ.  κ. Δημήτρης Μικρούλης  κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό του έργου της κλινικής, επισημαίνει  πως  « περισσότερες από 4.000 μεγάλες επεμβάσεις σε καρδιά και πνεύμονες, πραγματοποίησε η Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική Καρδιάς και Θώρακος του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Έβρου από το 2000 έως σήμερα, ενώ στα 16 χρόνια λειτουργίας της καλύπτοντας τις ανάγκες του πληθυσμού της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχει ανακόψει την προώθηση ασθενών στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη».

Αναφερόμενος στο Σύλλογο «Γαληνός» ο κ. Δημήτρης Μικρούλης επισημαίνει ότι  «ο Σύλλογος με 15ετή παρουσία και δράση στηρίζει το έργο του Προσωπικού της Καρδιοχειρουργικής  Κλινικής προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, προς όφελος των κατοίκων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της ευρύτερης περιοχής. Τα στελέχη του Συλλόγου «Γαληνός»  αποτελούν τον συνδετικό κρίκο της κοινωνίας, με την Πανεπιστημιακή Κλινική, που προσφέρει άριστες συνθήκες νοσηλείας παρά τους δύσκολους καιρούς της κρίσης.»

Και συνεχίζει ο κ. Δημ. Μικρούλης , τονίζοντας ότι « παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία η δραστηριότητα της Κλινικής έχει αυξηθεί κι αυτό οφείλεται κυρίως στη φιλοτιμία των συνεργατών της  Κλινικής» ενώ δεν παραλείπει να υπογραμμίσει ότι «στο δύσκολο έργο μας  η κύρια πηγή δύναμης τόσο για  εμένα τον ίδιο όσο και για τους συνεργάτες μου είναι  η αναγνώριση του έργου μας από τους ασθενείς και η αγάπη του κόσμου που μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε».

πηγή www.komotinipress.gr/

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο