Κλείνει το Υδροθεραπευτήριο των Ιαματικών Πηγών στα Λουτρά της Τραϊανούπολης

Την απόφαση να διακοπεί η λειτουργία των εγκαταστάσεων στα Λουτρά της Τραϊανούπολης έλαβε η δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης, Ο πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ κος Βασίλης Δέλκος με ανακοίνωσή του ανακοινώνει αυτήν την εξέλιξη  , που ομολογουμένως προκάλεσε  αίσθηση και ξάφνιασε, ενώ άγνωστος είναι ο χρόνος  επαναλειτουργίας τους καθώς δεν δίνονται περαιτέρω λεπτομέρειες. Στο ανακοινωθέν γίνεται λόγος για ανυπέρβλητες λειτουργικές και τεχνικές δυσκολίες.

Η επίσημη ανακοίνωση

«Η TΙΕΔΑ Α.Ε., λόγω ανυπέρβλητων λειτουργικών και τεχνικών δυσκολιών και πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των επισκεπτών και την ποιοτική παροχή υπηρεσιών προς αυτούς, αποφασίζει τη διακοπή της λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου των Ιαματικών Πηγών και του Ξενοδοχείου «ΤΡΑΪΑΝΟΥΠΟΛΙΣ», από τούδε και έως ότου επιλυθούν τα ανωτέρω προβλήματα και καταστεί δυνατή η εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΙΕΔΑ Α.Ε.

Βασίλειος Δέλκος»

Αντίδραση

Οι πρώτες αντιδράσεις δεν άργησαν να φανούν. Ο δημοτικός σύμβουλος Παύλος Μιχαηλίδης χαρακτηρίζει αδιανόητη η απόφαση της νέας δημοτικής αρχής να βάλει «λουκέτο» στα Ιαματικές πηγές της «ΤΡΑΪΑΝΟΥΠΟΛΙΣ».

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση της νέας διοίκησης της ΤΙΕΔΑ Α.Ε. για την διακοπή της λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου των Ιαματικών Πηγών και του Ξενοδοχείου «ΤΡΑΪΑΝΟΥΠΟΛΙΣ»!

Η δικαιολογία μάλιστα που προβάλλεται περί ανυπέρβλητων λειτουργικών και τεχνικών δυσκολιών, φανερώνει την έλλειψη οράματος αλλά και σχεδίου από πλευράς της δημοτικής αρχής του κ.Ζαμπούκη. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο πως ο νέος δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης, σε όλη την προεκλογική περίοδο απέφευγε να παίρνει δημόσια θέση για κρίσιμα ζητήματα, γεγονός που φανέρωνε και την ένδεια προτάσεων του αυτοδιοικητικού του προγράμματος.

Δυστυχώς σήμερα η νέα δημοτική αρχή με την απόφασή της να βάλει «λουκέτο» στα Ιαματικά Λουτρά, θέτει ουσιαστικά εκτός τουριστικής ατζέντας ίσως το σημαντικότερο συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής μας. Ως γνωστόν στις βασικές προτεραιότητες της εθνικής μας τουριστικής στρατηγικής και της τουριστικής ανάπτυξης της Περιφέρειας, βρίσκεται η προώθηση θεματικών μορφών τουρισμού, όπως ο τουρισμός υγείας, ο ιαματικός και ο τουρισμός ευεξίας. Ο ιαματικός πλούτος της Τραϊανούπολης σε συνδυασμό με την πλούσια πολιτιστική και ιστορική του παράδοση, μπορεί να αναδείξει την περιοχή μας και όλο τον νομό ως προορισμό τουρισμού υγείας, ευεξίας και άλλων εναλλακτικών μορφών τουρισμού τεσσάρων εποχών με πολλαπλά οφέλη».

1 Σχόλιο

  • ΚΕΔΡΟΣ
    Posted 9 Οκτωβρίου 2019 13:43 0Likes

    Χαίρετε!

    Μήπως κλείνει επειδή δεν έχει το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας (ΕΣΛ);

    Θυμίζω ότι από τους 66 Ιαματικούς Φυσικούς Πόρους (ΙΦΠ) που έχουν ΦΕΚ Αναγνώρισης, μόνο 11 πήραν ΕΣΛ.

    Ο ΙΦΠ Τραϊανούπολης έχει αναγνωριστεί από το 2016 αλλά ΕΣΛ δεν έχει.

    Και φυσικά ευθύνονται οι Επιχειρήσεις και οι Δήμοι που δεν κατέθεσαν τον φάκελλο με τα απαιτούμενα από τον Νόμο έγγραφα για να λάβουν το ΕΣΛ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr