Κινητό πλανητάριο έρχεται στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης

Το κινητό πλανητάριο Starlab έρχεται στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης στον πλατανότοπο Μαΐστρου από 14 – 30 Νοεμβρίου 2016.

To STARLAB είναι ένα μικρό κινητό πλανητάριο το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και σε 30 ακόμα χώρες του κόσμου ως μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το χρησιμοποιούν ακόμα και πολλά Τεχνικά Μουσεία και λέσχες αστρονομίας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το πλανητάριο STARLAB, ως ένα παγκοσμίως διαδεδομένο και καταξιωμένο μέσο προβολής και διαφήμισης, έχει δεχτεί χορηγίες από εταιρίες διεθνούς κύρους, όπως: Bank of Montreal, The Coca-Cola Foundation, McDonald’s, Good Neighbor Fund, Mc Donnell-Douglas, Employees Community Fund, Siemens, Star Enterprises (Texaco), Texas Gulf Co., Toyota USA Foundation, κ.α.

Το STARLAB είναι κατά βάση ένα εκπαιδευτικό μέσο και προσφέρει τις βασικές δυνατότητες ενός πλανηταρίου σε ένα μικρό αριθμό ατόμων. Συνήθως το πρόγραμμα απευθύνεται στους 30-40 μαθητές μιας τάξης, ώστε όσα λέγονται και παρουσιάζονται να ταιριάζουν στις γνώσεις και τα ενδιαφέροντα του ακροατηρίου. Σύντομα σχετική ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχολεία και το κοινό.

www.mfialexpolis.gr

Κινητό πλανητάριο starlab

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο