Καταγγελία Γκουγκουσκίδου: «Άθλια η κατάσταση στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Ορεστιάδας»

Σαν «βομβαρδισμένο τοπίο» μοιάζει το επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Ορεστιάδας σε αρκετά σημεία του, προκαλώντας την αγανάκτηση και τα παράπονα των οδηγών και των κατοίκων. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που δημοσίευσε η παράταξη «Δήμος Ορεστιάδας, Τόπος να Ζω» που θέτει θέμα ασφάλειας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο απασχολεί και προκαλεί αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, αφού πρόκειται για ένα διαχρονικά προβληματικό τμήμα, που χρήζει ολοκληρωμένης παρέμβασης.


Οι φωτογραφίες είναι από τον δρόμο που ενώνει τους οικισμούς του Βάλτου, της Χάνδρας, της Μεγάλης και Μικρής Δοξιπάρας και της Χελιδόνας. «Άθλια κατάσταση» αναφέρει η επικεφαλής του συνδυασμού Μαρία Γκουγκουσκίδου στο σχόλιο που συνοδεύει το φωτογραφικό υλικό και συμπληρώνει: «Η δημοτική αρχή θεωρεί προφανώς ότι οι κάτοικοι των χωριών αυτών δεν έχουν δικαίωμα ασφαλούς πρόσβασης στα χωριά τους. Κι όμως οι κάτοικοι των χωριών αυτών πληρώνουν τους ίδιους φόρους και τα ίδια δημοτικά τέλη με όλους, είναι κι αυτοί Έλληνες πολίτες όπως όλοι και είναι κι αυτοί δημότες του Δήμου Ορεστιάδας όπως όλοι μας».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο