Καλό ταξίδι «κυρία Νίκη»

Η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης αποχαιρέτησε την Κυριακή ένα από τα πλέον αγαπημένα πρόσωπα του θρακιώτικου βόλεϊ. Η νίκη Εφραιμίδου ήταν μια γυναίκα που είχε ταυτίσει την ζωή της με το βόλεϊ και η προσφορά της ήταν μεγάλη.

Η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης και το Θρακιώτικο βόλεϊ αποχαιρέτισε με θλίψη το μεσημέρι της Κυριακής την Νίκη Εφραιμίδου. Την αγαπημένη μας «κυρία Νίκη», όπως την γνώριζαν και την αποκαλούσαν όλοι. Μια γυναίκα που συνέδεσε τη ζωή της με τη προσφορά στο άθλημα, συνεργάτης πολύτιμος για όλες τις ομάδες και την τοπική Ένωση του βόλεϊ τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια.

Πάντα γλυκιά και χαμογελαστή, ψυχή υπέροχη. Μεγαλώσαμε στα γήπεδα του βόλεϊ με τη μορφή και την παρουσία της. Έφυγε νικημένη από την επάρατη νόσο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς, φίλους, συνεργάτες, όλους όσοι την γνώριζαν. Πήγε να βρει τον αγαπημένο της σύζυγο Δημήτρη που τον Ιούλιο είχε αποχαιρετήσει.

Η Νίκη Εφραιμίδου, μια γυναίκα που είχε ταυτίσει την ζωή της με το βόλεϊ έχοντας διατελέσει για πάνω από μια τριακονταετία Γραμματέας της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης Αν. Μακεδονίας,  «έφυγε» στα 67 της. Η εκλιπούσα ήταν ένα απ’ το πιο αγαπητά πρόσωπα του ελληνικού βόλεϊ, πρόθυμη να βοηθήσει πάντοτε, αφιερώνοντας σημαντικό τμήμα της ζωής της στο άθλημα. Όπως ανακοίνωσε η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης Αν. Μακεδονίας, ως ελάχιστος φόρος τιμής προς το πρόσωπό της, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της, πριν από την έναρξη όλων των αγώνων που διοργανώνει η Α’ Περιφέρεια.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Με ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης Αν. Μακεδονίας, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της και την βαθιά του θλίψη για την απώλεια της γυναίκας που είχε ταυτίσει τη ζωή της με το βόλεϊ και την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης Αν. Μακεδονίας, που υπηρέτησε μέχρι και την τελευταία της πνοή. «Ως ελάχιστο φόρο τιμής στο πρόσωπό της, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν από την έναρξη όλων των αγώνων που διοργανώνει η Α’ Περιφέρεια», επισημαίνει η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΟΠΕ.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρη η οικογένεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης εκφράζει τη βαθειά του οδύνη για τον χαμό της «ψυχής» της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Ανατολικής Μακεδονίας, Νίκης Εφραιμίδου. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στο πρόσωπό της, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν από την έναρξη όλων των αγώνων που διοργανώνει η Α’ Περιφέρεια», αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Βόλεϊ.

Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανέφερε: «Ο Πρόεδρος , τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και όλη η Αθλητική Οικογένεια του Μ.Γ.Σ. «Εθνικός Αλεξανδρούπολης», εκφράζουν τα θερμά τους Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπούσης κ.Νίκης Εφραιμίδου και ειδικότερα στους δύο γιους της Νέστορα και Αθανάσιο. Η κ. Νίκη υπήρξε επί χρόνια η «ψυχή» του παραρτήματος της ΕΟΠΕ στην Αλεξανδρούπολη, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες και βοήθεια σε όλα τα σωματεία του Βόλλευ και τους αθλητές. Η ευγένεια και το χαμόγελό της θα μας συντροφεύουν για πάντα».

Ο ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής ανέφερε: «Καλό ταξίδι στην κυρία Νίκη. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της και στην ευρύτερη οικογένεια του βόλλευ Αν Μακεδονίας – Θράκης που αγάπησε και υπηρέτησε».

Ο ΑΣΑ Εβρος Σουφλίου ανέφερε: «Προκαλεί θλίψη η πρόωρη απώλεια της κυρίας Νίκης Εφραιμίδου, που υπηρέτησε στο χώρο του αθλητισμού και ποιο συγκεκριμένα του βόλεϊ, ως γραμματέας της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης Αν. Μακεδονίας με ακατάβλητη εργατικότητα, εντιμότητα, ήθος και υπευθυνότητα. Στους πολύ δικούς της ανθρώπους εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μας. Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές, οι αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ.Α. Έβρου Σουφλίου».

Ο ΑΟΝέας Βύσσας αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας γυναικών στο διεθνές της τουρνουά στη μνήμη της Νίκης Εφραιμίδου, ενώ και άνθρωποι του βόλει από όλη την Ελλάδα εξέφρασαν τα συλληπητήριά τους.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο