Και με τις Βρυξέλλες συνδέεται το αεροδρόμιο της Καβάλας

Άλλη μία σημαντική αεροπορική σύνδεση εξασφάλισε η Καβάλα, αυτή τη φορά με το διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Η πτήση αυτή έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των δρομολογίων που συνδέουν την πόλη της ΑΜΘ με πολλούς προορισμούς του εξωτερικού.

Την στιγμή που στην Αλεξανδρούπολη πανηγυρίζουμε για τη σύνδεση της πόλης μας με την Κύπρο, και που προσδοκούμε να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη και για δρομολόγια από τη Ρωσία, στην Καβάλα ανακοινώνεται η  μία σύνδεση με το εξωτερικό μετά την άλλη. Το νησί της Θάσου αποτελεί πλέον μία ασυναγώνιστη ατραξιόν, με αποτέλεσμα οι τουριστικοί πράκτορες σε όλη την Ευρώπη, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς του νομού της Καβάλας, να προσπαθούν να ανταποκριθούν στη ζήτηση.

Τα νέα δρομολόγια από και προς Βρυξέλλες θα ξεκινήσουν από τις 4 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 10 Οκτωβρίου. Όπως αναφέρει το kavala-portal.gr, το πρόγραμμα των πτήσεων έχει ήδη γνωστοποιηθεί, στον επίσημο ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας TUI fly Belgium -παράρτημα του διεθνούς εμβέλειας αεροπορικού ομίλου TUI Airlines-, μια εταιρεία που συνεργάζεται και με ξενοδοχεία στη Θάσο.

Σύμφωνα με όσα έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο της εταιρείας, έχουν προγραμματιστεί 2 πτήσεις ανά εβδομάδα, με το κόστος να ξεκινάει από μόλις 50 € και να φτάνει στα 80 με 90 € (για πτήσεις one way -ανάλογες είναι οι χρεώσεις για αμφίδρομες πτήσεις). Ήδη, μάλιστα, έχει ξεκινήσει και η προώθηση των πτήσεων από Βρυξέλλες για Καβάλα, με αφίσες που έχουν αναρτηθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο τύπος του αεροπλάνου που θα πετάει από τις Βρυξέλλες στην Καβάλα και αντίστροφα -ο στόλος της TUI fly Belgium αποτελείται σε ποσοστό άνω του 80% από αεροπλάνα τύπου Boeing 737, 767 και 787 (23 αεροπλάνα Boeing και 4 τύπου Embraer 190).

Η αεροπορική εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει την προώθηση των νέων της πτήσεων στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών (η φωτογραφία ελήφθη από τον Γιώργο Καρατσιουμπάνη)

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του