Η πρεμιέρα του Μindspark®, στις 20 Απριλίου στην Αλεξανδρούπολη!

 Το Μindspark® αποτελεί μια διαφορετική εκδήλωση με θέμα την επιχειρηματικότητα, το Μάρκετινγκ την καινοτόμο σκέψη και την δημιουργικότητα.
H πρεμιέρα του 1ου Mindspark ξεκινά από την Αλεξανδρούπολη, στις 20 Απριλίου, 2017 με στόχο να σου δώσει τα κατάλληλα ερεθίσματα να αξιοποιήσεις το δυναμικό σου.

Στην Διασυνοριακή Ευρώπη, στην πόλη της Αλεξανδρούπολής και τον Ακριτικό Έβρο το Mindspark θα αποτελέσει τον δικό σου “Φάρο”, για την επόμενη μέρα. Αν ανήκεις στο κοινό του Mindspark θα προβληματιστείς, θα αναγνωρίσεις, θα αμφισβητήσεις, θα απομυθοποιήσεις και θα χτίσεις μια νέα πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα στην οποία εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής και κρατάς την ατομική σου επιτυχία. Θα γκρεμίσεις παλιά στερεότυπα και θα αναγνωρίσεις το πραγματικό δυναμικό σου.

Στις 20 Απριλίου, ο Peter Economides (www.felixbni.com) ως κεντρικός ομιλητής, μαζί με τον Δρ Γιάννη Καλογεράκη(www.jmk.gr), εκπαιδευτή στελεχών επιχειρήσων και τον Tom Κατσιούλα, Technology Executive απο την Sillicon Valleyθα μοιραστούν μαζί σου εμπειρίες, ιδέες και καλές πρακτικές. Θα δείς τον κόσμο μέσα απο τα δικά τους μάτια και θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις για το δικό τους ταξίδι στην επιτυχία-όπως την ορίζει ο καθένας.

Στο δεύτερο μέρος οι ομιλητές σε ένα πάνελ, μαζί με τον Πέτρο Σουκουλιά,   και τον Χριστόδουλο Τοψίδη, θα συζητήσουν μαζί μας, για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και προβληματισμούς που θα τεθούν από το κοινό!

Σκοπός του Mindspark,  είναι να ενεργοποιήσει, το εγκλωβισμένο δυναμικό που έχεις μέσα σου και να σου προσφέρει, το ερέθισμα να αναγνωρίσεις ότι η επιτυχία είναι συνάρτηση της προετοιμασίας και της ευκαιρίας. Το όραμα του Mindspark είναι να δημιουργήσει έναν Ελληνικό  κόμβο ιδεών και παρακίνησης που θα ωθήσει το κοινό στην διεκδίκηση της ατομικής τους επαγγελματικής και ατομικής επιτυχίας. Αυτό το πετυχαίνει προσφέροντας στο κοινό του  έκθεση σε νέες ιδέες, εφαρμοσμένες  πρακτικές και σημαντικές προσωπικότητες του Παγκόσμιου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Το Μindspark® είναι το μέρος όπου “Υπέροχοι άνθρωποι” μοιράζονται “Υπέροχες” ιδέες. H εμπνευση διανέμεται δωρεάν σε αφθονία, ενώ η πράξη παραμένει σε σένα.

Το Mindspark Αλεξανδρούπολης, διοργανώνεται απο το Επιμελητήριο Έβρου η είσοδος είναι δωρεάν κατόπιν αίτησης συμμετοχής. Σε περίπτωση που η συμμετοχή ξεπεράσει τον προκαθορισμένο αριθμό θα δοθεί προτεραιότητα στα μέλη του Επιμελητηρίου Έβρου.

INFO:

Αιτήσεις συμμετοχής στο link: https://goo.gl/forms/kZ0W9qIu7jbj512H2

Eπικοινωνία: 2551035848 εσωτ 21 | marketing@evroschamber.gr

facebook : The MindSpark

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του