Επιχείρηση νέα προσέγγιση με Ryanair για το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στην Αλεξανδρούπολη ενόψει της συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα, μεταξύ αντιπροσωπείας φορέων του Έβρου με εκπροσώπους της αεροπορικής low-cost εταιρείας Ryanair.

Δήμος Αλεξανδρούπολης, Εμπορικός Σύλλογος, Σύνδεσμος Ξενοδόχων Θράκης και Επιμελητήριο Έβρου ενώνουν τις δυνάμεις τους και κατεβαίνουν στην Αθήνα διεκδικώντας αρχικά το ενδιαφέρον της αεροπορικής εταιρείας, το οποίο, ευχή όλων είναι να μεταφραστεί σε νέα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο «Δημόκριτος».

Οι φορείς, που συμμετέχουν στην Επιτροπή Τουρισμού που έχει συστήσει ο δήμος Αλεξανδρούπολης θα παρουσιάσουν όλα τα δεδομένα αναφορικά με την ταυτότητα, τις ανάγκες και τις προοπτικές της περιοχής. Η αεροπορική εταιρεία που το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει την επικαιρότητα με πολλαπλές ακυρώσεις πτήσεων προτίθεται να ακούσει τις προτάσεις των φορέων για την περιοχή που το τελευταίο διάστημα, κυρίως λόγω LNG, ακούγεται έντονα, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σημειώνεται πως στόχος είναι, η νέα αυτή προσέγγιση, να έχει σαφώς καλύτερα αποτελέσματα από την εμπειρία του 2012, τότε που η συγκεκριμένη εταιρεία είχε εκδηλώσει την πρόθεσή της να συνδέσει την Αλεξανδρούπολη με τη Φρανκφούρτη. Τα συγκεκριμένα δρομολόγια δεν έγιναν ποτέ, ενώ είχαν ακουστεί κάποια παράπονα αναφορικά με την μη επαρκή διαφήμιση των πτήσεων από τους εμπλεκόμενους τοπικούς φορείς.

1 Σχόλιο

  • Δημοτης
    Posted 6 Νοεμβρίου 2017 09:38 0Likes

    Να συναφθει συμφωνια με την RYANAIR , η AEGEAN-OLYMPIC AIR εχουν τα ακριβοτερα εισητηρια της Ευρωπης, και εχουν και Διευθυνοντα συμβουλο τον Μαλαματινα ( με ριζες απο την Αλεξ/πολη)?????

Αφήστε ένα σχόλιο