Επιχείρηση “καθαρή Αλεξανδρούπολη” : Θα ‘βρέξει’ πρόστιμα

Σε νούμερο 1 θέμα της καθημερινής ατζέντας του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη έχει αναδειχθεί το θέμα της καθαριότητας στην πόλη και τους οικισμούς. Οι δυσκολίες είναι πολλές και οι πολίτες που επιμένουν να μη σέβονται τους δημόσιους χώρους ακόμη περισσότεροι. Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, σημειώνει πως έχουν ήδη επιβληθεί πρόστιμα, ενώ προειδοποιεί πως “η προσπάθεια θα συνεχιστεί αμείωτη”.

Η ανακοίνωση

Από την 1η ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, η καθαριότητα κατέλαβε την 1η θέση στην καθημερινή Ατζέντα του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ζαμπούκη.

Οι εργαζόμενοι και το πολιτικό προσωπικό στον τομέα καθαριότητας,  εργάζονται πυρετωδώς σε 24ωρη βάση για να βελτιώσουν τα καλώς και να διορθώσουν τα κακώς κείμενα.

Δόθηκε μια μικρή περίοδος ανοχής, με παρακλήσεις και συστάσεις προς εκείνους τους Δημότες, οι οποίοι για λόγους είτε αμέλειας είτε ανευθυνότητας, επιδεικνύουν έλλειψη σεβασμού απέναντι στο δικαίωμα όλων για καθαρό περιβάλλον στη γειτονιά, στο χωριό, στην πόλη.

Έχει ήδη ξεκινήσει η επιβολή προστίμων από τη Δημοτική Αστυνομία  μέχρι την εξάλειψη φαινομένων που εντοπίστηκαν, όπως π.χ:

  • η ρίψη μεγάλων τεμαχίων μαρμάρων σε κάδο ανακύκλωσης
  • η ρίψη αντικειμένων από εργασίες ανακαίνισης καταστήματος εκτός κάδων, με επακόλουθο την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας σε ποδηλατόδρομο.

Ευχαριστούμε τους ενεργούς και ευσυνείδητους συνδημότες μας που στηρίζουν με τις υποδείξεις, τις συστάσεις, τις προτάσεις και την κριτική τους, την προσπάθειά μας.

Η σωστή περιβαλλοντική συμπεριφορά είναι στοιχείο πολιτισμού.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί αμείωτη.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του