Δυναμικό παρόν από την «ΠΡΙΣΜΑ ηλεκτρονικά» στα «POSIDONIA 2018»

Την εμπιστοσύνη τους στην ελληνική ναυτιλία και το πρόσωπο μιας άλλης Ελλάδας, της αισιοδοξίας, της ανάπτυξης και της καινοτομίας έδειξαν οι επισκέπτες στην 50η Παγκόσμια Ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια 2018». 2.000 εκθέτες από 92 χώρες και πάνω από 22.000 επισκέπτες συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή της ναυτιλίας.

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ μετρώντας εκατοντάδες εγκαταστάσεις του συστήματος LAROS, ένα μοναδικό ολοκληρωμένο σύστημα που επιτρέπει την  απομακρυσμένη παρακολούθηση – ανάλυση παραμέτρων λειτουργίας ενός πλοίου σε πραγματικό χρόνο από υφιστάμενους αισθητήρες και αυτοματισμούς έδωσε δυναμικό παρόν και κέρδισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Η εταιρεία παρουσίασε το νέο προϊόν LAROS@WEB το οποίο διαμέσου διαδικασιών machinelearning και επιστημονικής ανάλυσης  ενσωματώνει την επιχειρηματική ευφυΐα μιας ναυτιλιακής εταιρείας με την ευχρηστία ενός browserγια να δώσει μία εποπτική εικόνα της κατάστασης των κυριότερων συστημάτων ενός πλοίου και να παράξει δυναμικές προειδοποιήσεις για αποκλίσεις είτε από ναυλοσύμφωνα είτε από πρακτικές καλής λειτουργίας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης επισκέφθηκαν το περίπτερο της Πρίσμα Ηλεκτρονικά εξέχουσες προσωπικότητες από τον κλάδο της Ναυτιλίας, μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντινάυαρχος κ. Νικόλαος Τσούνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κ. Θεόδωρος Βενιάμης καθώς και πληθώρα εφοπλιστών και στελεχών της παγκόσμιας Ναυτιλίας.

Το σύστημα LAROS είναι ένα πολυδύναμο εργαλείο που παρέχει διάγνωση, πρόγνωση και έγκαιρη προειδοποίηση συλλέγοντας και μεταδίδοντας δεδομένα στο κέντρο ελέγχου σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου σε πραγματικό χρόνο. Με αυτό τον τρόπο αφενός αυξάνονται οι επιδώσεις του εκάστοτε σκάφους, αφετέρου δε βελτιώνεται σημαντικά η ασφάλεια και η απόδοση λειτουργίας του.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο