Δεν κοιμούνται τώρα πια τα βράδια…

Μαρτυρικές είναι οι νύχτες για τους κατοίκους στην περιοχή της Πλατείας Ελευθερίας, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Το τελευταίο διάστημα, το σημείο συγκεντρώνει πολλούς νεαρούς δικυκλιστές, οι οποίοι, όπως καταγγέλλουν οι περίοικοι, κάνουν ‘κόντρες’ ξεσηκώνοντας τη γειτονιά στο πόδι…

«Όλα ξεκίνησαν όταν ο δήμος έκλεισε την οδό Κύπρου», λέει στη «ΓΝΩΜΗ» ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος επικοινώνησε με την εφημερίδα μας για να ακουστεί το πρόβλημά του. «Στη συνέχεια, μόλις έκλεισε και η παραλιακή, όλα τα οχήματα περνούν από την Τζαβέλλα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι όγκο οχημάτων μιλάμε», σχολιάζει ο ίδιος.

Ωστόσο, όπως τονίζει, το μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργείται πολύ αργά τη νύχτα, όταν πέριξ της πλατείας, συγκεντρώνονται νεαροί με τα μηχανάκια τους και τις τρύπες, όπως παρατηρεί, εξατμίσεις, μαρσάροντας και κάνοντας ‘κόντρες’.

«Η κατάσταση ηρεμεί μετά τις 2 τα ξημερώματα», αναφέρει ο καταγγέλλων, ζητώντας από την τροχαία να κάνει περισσότερο αισθητή την παρουσία της τα βράδια στο σημείο και να ελέγξει την ηχορύπανση που προκαλούν τα δίκυκλα. Παράλληλα, εκφράζει την απορία του για τον αποκλεισμό της οδού Κύπρου, ζητώντας από τους αρμόδιους του δήμου να σκεφτούν το ενδεχόμενο να την ανοίγουν για τα οχήματα, έστω τα βράδια.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του