Δενδροφύτευση από μικρά παιδιά

Πρωτότυπο δώρο γενεθλίων και υπέροχη ιδέα Αλεξανδρουπολιτισσας.

Ζήτησε από τους καλεσμένους της αντί δώρων να συμμετάσχουν στη δενδροφύτευση 3 δενδρυλλίων και περίπου 90 πικροδαφνών σε σημείο που υπέδειξε η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου
Δενδροφύτευση από μικρά παιδιά
Δενδροφύτευση από μικρά παιδιά

Δενδροφύτευση από μικρά παιδιά

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της συνέργειας  που διακρίνει το Δήμο Αλεξανδρούπολης, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου υλοποίησε μια πρωτότυπη και διαφορετική ιδέα συνδημότισσάς μας. Με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της η κα Μαρίνα Πασχαλίδου ζήτησε από τους καλεσμένους της αντί δώρων να συμμετάσχουν στη δενδροφύτευση 3 δενδρυλλίων και περίπου 90 πικροδαφνών σε σημείο που υπέδειξε η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου (ανατολική είσοδος της πόλης). Μέσα από την κίνηση αυτή τα παιδιά ενημερώθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία για τη σημασία της διατήρησης και ενίσχυσης του πρασίνου μέσα στην πόλη και συμμετείχαν ενεργά στη διαδικασία της δενδροφύτευσης.

Ευχόμαστε η κίνηση της κα Πασχαλίδου να αποτελέσει εφαλτήριο και για άλλους συνδημότες μας, που με τις πρωτοπόρες ιδέες τους θα είναι σε θέση να ευαισθητοποιήσουν το σύνολο και να συμβάλλουν στη βελτίωση της εικόνας της πόλης μας.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο