Γιορτή λήξης της θερινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας

Θα γίνεται προβολή  βιντεοκολάζ  και ταινίας που έγινε με στιγμιότυπα από τις δράσεις των παιδιών  από τις δημιουργικές τους εξερευνήσεις στον κόσμο!

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2016  «ΓΙΝΕ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» έφτασε στο τέλος της ύστερα από 3 μήνες απίστευτης περιπέτειας με τους μικρούς μας αναγνώστες καθώς και το προσωπικό και τους Εμψυχωτές των δράσεων σε όλες τις 32 ημερήσιες αποστολές που οργανώθηκαν στη Βιβλιοθήκη.

Η Γιορτή Λήξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας  θα είναι διήμερη Πέμπτη 15 & Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου από 5μμ εώς 8μμ.στο Παιδικό τμήμα της Βιβλιοθήκης.

Δημοτική Βιλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

Θα μπορείτε να έρθετε μια βόλτα με τα παιδιά σας σε αυτό το χρονικό πλαίσιο, να τα ενθαρρύνετε να φέρουν μαζί τους 1-2 καλοκαιρινά αντικείμενα από τις αγαπημένες τους δράσεις που πραγματοποιήθηκαν εδώ, για να φτιάξουμε τον ΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ.

Ελάτε να θαυμάσετε από κοντά όλη την δουλειά τους που έγινε το καλοκαίρι και θα εκτεθεί σε ειδικό στολισμό στον χώρο. Ταυτόχρονα θα γίνεται προβολή  βιντεοκολάζ  και ταινίας που φτιάξαμε με στιγμιότυπα από τις δράσεις των παιδιών  από τις δημιουργικές τους εξερευνήσεις στον κόσμο!

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία πραγματοποιήθηκε σε 120 πόλεις ταυτόχρονα τόσο θεματικά όσο και χρονικά σε πρόγραμμα που συντόνισε η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος για το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη υλοποιεί καλοκαιρινή εκστρατεία για παιδιά κατά τρίτη συνεχή χρονιά.

Ευχαριστούμε τους Εκπαιδευτές Εθελοντές και Εμψυχωτές που δούλεψαν πολύ για την υλοποίηση των αποστολών εξερεύνησης. Χωρίς αυτούς όλα θα ήταν πολύ δύσκολα.

Η Συντονίστρια
στην Αλεξανδρούπολη
Καίτη Ε. Μακρή
Υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του