Βραβείο στο Δημοτικό Σχολείο Απαλού

Σημαντική διάκριση σημείωσε το Δημοτικό Σχολείο Απαλού Αλεξανδρούπολης με την κατάκτηση του SILVER βραβείο στην κατηγορία «Α.9.1 Εγκαταστάσεις & Εκπαιδευτικό Υλικό» στα «Education Business Awards 2017».

Το σχολείο συμμετείχε στη διαδικασία αξιολόγησης στα Education Business Awards 2017, που διοργανώνονται για 2η συνεχή χρονιά με στόχο να αναδείξουν τις βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές που πραγματοποιούνται στην Εκπαίδευση.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να επιβραβεύσουν τους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς και τους Φορείς που συστηματικά επενδύουν και καινοτομούν ώστε το ανθρώπινο κεφάλαιο της Ελλάδας να αποδώσει στην κοινωνία το σύνολο των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των ταλέντων που οδηγούν στην καινοτομία και την πρόοδο.

Οφέλη της Συμμετοχής είναι:

• Η επιβράβευση των Εκπαιδευτικών Οργανισμών που επιτυγχάνουν να δημιουργήσουν και να διαθέσουν στους διδασκόμενους υπηρεσίες με υψηλή προστιθέμενη αξία.

• Η ανάδειξη της σημαντικής συμβολής της επιχειρηματικότητας, που επενδύει στη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών εντός των οποίων γαλουχείται το ανθρώπινο δυναμικό του μέλλοντος.

• Η προτροπή των Εκπαιδευτικών Οργανισμών σε συνεχόμενη βελτίωση των παρεχόμενων εκπαιδευτικών και άλλων υπηρεσιών τους.

• Η προβολή των επιμέρους δράσεων που ωφελούν την κοινωνία και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν για ακόμη μια χρονιά η Μαριέττα Γιαννάκου, πρ. Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Παράλληλα, τα Μέλη της φετινής Κριτικής Επιτροπής αποτελούσαν κορυφαίοι εκπρόσωποι, διεθνώς αναγνωρισμένοι, από το χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η Τελετή Απονομής των Education Business Awards 2017 powered by RDC Informatics έγινε την Παρασκευή 5 Μαΐου στον Πολυχώρο Αθηναΐς στην Αθήνα και το σχολείο μας εκπροσώπησε η κα Δόμνα Θεοδοσίου, αναπληρώτρια διευθύντρια του σχολείου και υπεύθυνη του Ε2 τμήματος, η οποία και παρέλαβε το βραβείο.

6/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΑΛΟΥ

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr