Βγήκε ο προσωρινός ανάδοχος για την ανάπλαση της δυτικής χερσαίας ζώνης του λιμανιού

Σε κοινοπραξία από τον Έβρο το μεγάλο έργο της Αλεξανδρούπολης – Στο διαγωνισμό κατέθεσαν προσφορές συνολικά 9 εταιρείες

Της Κικής Ηπειρώτου

Κοινοπραξία εταιρειών από τον Έβρο αναδείχθηκε ως προσωρινός ανάδοχος για το μεγάλο έργο της ανάπλασης της δυτικής χερσαίας ζώνης του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, που σε συνδυασμό με το ξεχωριστό έργο της ανάπλασης στο κομμάτι από Αργώ μέχρι στροφή Εγνατία, θα αλλάξουν τελείως το παραλιακό μέτωπο της πόλης σε μερικά χρόνια από σήμερα.

Στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Μαΐου για το έργο, που έχει αρχικό προϋπολογισμό 1,8 εκ ευρώ, έλαβαν μέρος καταθέτοντας προσφορές 9 εταιρείες. Σύμφωνα με το πρακτικό του διαγωνισμού, που ενέκρινε την Παρασκευή 29/6 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλεξανδρούπολης, τη μεγαλύτερη έκπτωση (59,40%) κατέθεσε η εταιρεία SOLIS Α.Ε., με έδρα τη Λάρισα.

Ωστόσο, κατά τον έλεγχο των δικαιολογητικών συμμετοχής της κάθε εταιρείας, διαπιστώθηκαν προβλήματα και ελλείψεις για 4 από τις 9, συμπεριλαμβανομένης και της εταιρείας με τη συμφερότερη προσφορά. Έτσι, μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών, η κοινοπραξία εταιρειών (ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΣΚΑΡΛΑΤΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΚΑΡΑΜΠΕΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ) από τον Έβρο, που είχε τη δεύτερη καλύτερη προσφορά (έκπτωση 58.80%) και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με τα δικαιολογητικά της, ανέβηκε αυτόματα στην πρώτη θέση και αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος του έργου.

Αν δεν υπάρξουν ενστάσεις και προσφυγές από τις υπόλοιπες εταιρείες, μέσα στα χρονικά πλαίσια που ορίζει ο νόμος, θα ακολουθήσει η υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου μεταξύ του αναδόχου και της αναθέτουσας αρχής, δηλαδή του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ώστε να ξεκινήσει η υλοποίηση της ανάπλασης, περίπου στις αρχές φθινοπώρου.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του