Βαγγέλης Γουμενίδης και Νίκος Γεωργιάδης συντάσσονται με τον Βαγγέλη Λαμπάκη

Δύο νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους καλωσόρισε χθες ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, επικεφαλής της παράταξης «Πόλη και Πολίτες» Βαγγέλης Λαμπάκης.  Ο Βαγγέλης Γουμενίδης και ο Νίκος Γεωργιάδης, ένας «δοκιμασμένος αυτοδιοικητικός», όπως είπε ο Δήμαρχος από τη μία, κι ένας «νέος άνθρωπος, δημιουργικός» από την άλλη, εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, που στις 26 Μάϊου, θα δώσει για 4η φορά τη μάχη της κάλπης.

Όπως είπε ο κ. Λαμπάκης, πρόκειται για δύο πρόσωπα που ο ίδιος αγαπά για διαφορετικούς λόγους. Για τον κ. Γουμενίδη, ο οποίος, μέχρι πριν λίγες μέρες, ανήκε στην παράταξη του Απόστολου Φωτιάδη «Δήμος και Δημότες», ενώ επί Γιώργου Αλεξανδρή είχε θητεύσει ως αντιδήμαρχος, ο κ. Λαμπάκης υπογράμμισε πως «γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον κι αυτό είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, έχοντας μάλιστα περάσει από τα γρανάζια της αντιπαλότητας μεταξύ αντιπολίτευσης και συμπολίτευσης… Τον Βαγγέλη Γουμενίδη τον γνωρίζω όλα αυτά τα χρόνια, κι από την καλή και από την κακή, γιατί υπάρχουν και κακές στιγμές μέσα στον χαρακτήρα και τη ζωή ενός ανθρώπου. Οι καλές στιγμές, βεβαίως, είναι περισσότερες. Είναι ένας άνθρωπος μειλίχιος, γλυκός, έμπειρος που θέλει να δίνει στην κοινωνία και το έχει αποδείξει», ενώ όπως τόνισε, «τα τελευταία χρόνια μιλούσαμε με τα μάτια».

Στη συνέχεια, σημείωσε πως «δεν θα πω ότι έχω την καλύτερη ομάδα, θα πω απλά ότι το 95% των παλαιών στελεχών, είτε είναι στο ψηφοδέλτιο, είτε, όπως ο Πέτρος Σουκουλιάς για παράδειγμα, που είναι απλά στην ομάδα και δεν συμμετέχουν στις εκλογές, κρατάνε την αρχική δυναμική της παράταξης και προσφέρουν όλη αυτή την εμπειρία και την τεχνογνωσία που χρειάζεται ο Δήμος μας… Αυτή η παράταξη, κρατώντας εκείνο τον πυρήνα, έχει πλαισιωθεί από νέουςανθρώπους, κατά ένα ποσοστό 40%, τόσο στο κεντρικό ψηφοδέλτιο, όσο και στους οικισμούς».

Για τον Νίκο Γεωργιάδη, ανέφερε πως πρόκειται για έναν άνθρωπο γεμάτο δροσιά, αισιοδοξία και ελπίδα, επίσης μειλίχιο και γλυκό, που διαθέτει πολύ μεγάλη δυναμική και μέσα στην αγορά που δραστηριοποιείται με τις επιτυχημένες επιχειρήσεις του, ως ένας νέος και δημιουργικός άνθρωπος.

Από την πλευρά του, ο κ. Γουμενίδης, έκανε λόγο για την γνωριμία του με τον Δήμαρχο, που ξεκίνησε από τα νεανικά τους χρόνια και συμπλήρωσε: «Ξεκινάω μαζί του μία πορεία για την Αλεξανδρούπολη και το Δήμο μας, με έναν σκοπό: να παράξουμε έργο, να γίνουν πράγματα που πρέπει να γίνουν για τον Δήμο μας. Πιστεύω στον Βαγγέλη Λαμπάκη, γιατί έχει όρεξηκαιδιάθεση  να δουλέψει.. Προτιμώέναν Δήμαρχο που τα πόδια του πατούν στη γη. Καλά είναι τα όνειρα και τα οράματα, αλλά το θέμα είναι τι είναι πραγματοποιήσιμο και τι μπορούμε να κάνουμε. Συμπαρατάσσομαι μαζί του και θα δουλέψουμε μαζί για έναν καλύτερο δήμο».

Ο κ. Γεωργιάδης ευχαρίστησε τον κ. Λαμπάκη για την επιλογή του στο πρόσωπό του και επισήμανε πως «κίνητρό μου είναι η αγάπη μου για την πόλη και τη δουλειά που κάνω. Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω και στον επαγγελματικό μου ορίζοντα, αλλά και σε τουριστικό επίπεδο στην πόλη μου, καθώς είναι το όραμα που έχει και ο κ. Λαμπάκης, για το μέλλον της πόλης και το καλό όλων μας».

Κ.Η.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του