efhmerida1

Αυτοψία σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Έβρου

Σε αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές της Αλεξανδρούπολης περιηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ.Γιώργος Βασιλειάδης κατά την δεύτερη ημέρα παρουσίας του στον Έβρο συνοδευόμενος από τους βουλευτές κα. Γκαρά & κ. Ρίζο αλλά και το ν υπεύθυνο αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Βαταμίδη. Κατά τις επισκέψεις του είχε τη δυνατότητα να σχηματίσει προσωπική άποψη για την υφιστάμενη κατάσταση των χώρων και να δει στα πλαίσια των ασφυκτικών οικονομικών δεδομένων, πώς και πού μπορεί να βοηθήσει ώστε να βελτιωθούν.

Η αρχή έγινε με το κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» την «στέγη» όλων των επίσημων αθλητικών αγώνων στην περιοχή, το οποίο πλέον ασφυκτιά και δυσκολεύεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των συλλόγων της περιοχής. Ένα κλειστό το οποίο πλέον είναι ξεπερασμένο και δυσλειτουργικό. Ο κ. Βασιλειάδης από την Πέμπτη εξέφρασε την άποψη για αναγκαιότητα κατασκευής νέου κλειστού γυμναστηρίου και μέχρι τότε θα επιχειρηθεί να εξασφαλιστούν κονδύλια για αντικατάσταση του παρκέ και για εργασίες στην μόνωση της στέγης.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ποδοσφαιρικού Εθνικού

Η συνέχεια περιελάμβανε επίσκεψη στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» όπου κ εκεί έγινε κουβέντα για παρεμβάσεις στον χώρο του ταρτάν ώστε να είναι δυνατή η διεξαγωγή σημαντικών αγώνων στίβου, ενώ σημαντική ήταν επίσκεψή του στο αθλητικό κέντρο «Κ.Χριστοφορίδης» του ποδοσφαιρικού Εθνικού. Εκεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού περιηγήθηκε στα τρία γήπεδα του αγωνιστικού τμήματος και τα μικρά γηπεδάκια για τα τμήματα ανάπτυξης και έμεινε εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες που οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν δημιουργήσει, από το μηδέν με μεράκι και χωρίς χρηματοδότηση «από ψηλά». «Τέτοιες εγκαταστάσεις δύσκολα συναντάς ακόμη και σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας το σχόλιο που ακούστηκε, ενώ του ζητήθηκε βοήθεια για το θέμα εγκατάστασης προβολών. Στη συνέχεια περιηγήθηκε στον νεώσοικο του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης. Ο Πρόεδρος & τα μέλη της διοίκησης του ΝΟΑ παρουσίασαν τις εγκαταστάσεις και την δραστηριότητα του τμήματος Ιστιοπλοϊας και εξέθεσαν στον κ.Υφυπουργό το μείζον πρόβλημα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του νεώσοικου. Ο κ.Βασιλειάδης αναγνώρισε το μέγεθος του προβλήματος και προσφέρθηκε να βοηθήσει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ώστε να εξευρεθεί μόνιμη και βιώσιμη λύση. Η διοίκηση του ΝΟΑ εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον κ.Υφυπουργό για το πραγματικό ενδιαφέρον του και την άριστη γνώση των θεμάτων της Ιστιοπλοϊας.

Στον βόρειο Έβρο

Συνέχεια των επισκέψεων του Υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη στον Βόρειο Έβρο
– Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου,
– Δημοτικά Γήπεδα Αντισφαίρισης Ορεστιάδας , – Δημοτικό Κολυμβητήριο Ορεστιάδας – Κλειστό γυμναστήριο Ορ/δας «Νίκος Σαμαράς»
– Κλειστό γυμναστήριο Ν. Βύσσας
Κατά τις επαφές με αυτοδιοικητικούς φορείς τονίστηκε το «αναφαίρετο το δικαίωμα στη φυσική αγωγή και στην άθληση και οφείλουμε να στηρίξουμε έμπρακτα τις υποδομές του νομού με σκοπό τη διασφάλιση ποιότητας στις καθημερινές αθλητικές δραστηριότητες μικρών και μεγάλων της περιοχής μας».

Στο λιμάνι στους χώρους του Ναυταθλητικού Ομίλου

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr