Από πνιγμό ο θάνατος των τριών ανδρών στο ρέμα του Μαΐστρου

 Προσπάθησαν να σπάσουν το τζάμι για να απεγκλωβιστούν αλλά δεν τα κατάφεραν. Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας, προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος.

Σε πνιγμό οφείλεται, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος των τριών ανδρών που εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό τους, στο ρέμα του Μαϊστρου, λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη το πρωί της Τρίτης.

Οι τρεις άνδρες, ένας 40χρονος κι ένας 31χρονος, ήταν όλοι κάτοικοι Αλεξανδρούπολης και τα ίχνη τους αναζητούνταν από τους οικείους τους από το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση και από την αστυνομία. Τελικώς, το πρωί της Τρίτης, περαστικός που είδε το αμάξι και ενημέρωσε την αστυνομία. Δυστυχώς, για τους τρεις φίλους ήταν ήδη πολύ αργά…

Σύμφωνα με συγγενείς, τα 3 άτομα το Σάββατο το βράδυ είχαν βγει έξω για να διασκεδάσουν. Όπως είπε στο protothema.gr ο ιατροδικαστής ο θάνατος των τριών ατόμων προήλθε από πνιγμό. «Τα  παιδιά πνίγηκαν μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά όχι αμέσως. Όπως διαπιστώσαμε, προσπάθησαν να βγουν από το αυτοκίνητο, ενώ αυτό είχε ήδη πέσει στο ποτάμι. Αυτό φαίνεται από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, που είναι σπασμένο από μέσα προς τα έξω. Προσπάθησαν να το σπάσουν για να βγουν έξω, γιατί ο τρόπος με τον οποίο είχε ανατραπεί το αυτοκίνητο δεν επέτρεπε στις πόρτες να ανοίξουν. Δυστυχώς τα παιδιά εγκλωβίστηκαν μέσα στο αμάξι και πέθαναν από  πνιγμό…

Όπως επισήμανε ο ιατροδικαστής τα σώματα των τριών παιδιών ήταν παγωμένα γεγονός που οφείλεται στο κρύο. «Παρόλο που έμειναν μέσα στο αυτοκίνητο δυόμισι ημέρες  το κρύο ήταν αρκετό  ώστε να κρατήσει τα σώματά τους παγωμένα. Έτσι μας ήταν εύκολο να καταλάβουμε  την αιτία θανάτου και να δούμε ότι δεν υπήρχαν εξωτερικές  κακώσεις. Τώρα αυτό που μένει είναι να δούμε τις τοξικολογικές εξετάσεις για να δούμε αν εκείνο το βράδυ τα παιδιά είχαν πιει».

Μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο βρέθηκε στο ποτάμι. Η έρευνα συνεχίζεται από την αστυνομία.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του