Αποκατάσταση δρομολογίων του ΟΣΕ στο βόρειο Έβρο

Μέσα στον Φεβρουάριο, με την έναρξη δρομολογίων που αρχικά θα γίνονται με λεωφορεία, επανέρχεται το δρομολόγιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο τμήμα Δίκαια-Αλεξανδρούπολη.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες από το υπουργείο Μεταφορών/Υποδομών, μετά τη συνάντηση που είχε ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης με εκπροσώπους της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι οποίοι δεσμεύτηκαν ότι θα συμπληρώσουν τα δρομολόγια που ανεστάλησαν από τις 18 Ιανουαρίου.

Σημειώνεται ότι για το θέμα υπήρξαν αντιδράσεις τόσο από κατοίκους του βόρειου Έβρου, με τη συγκέντρωση υπογραφών στο διαδίκτυο, όσο και από φορείς με επιστολές και ερωτήσεις στη Βουλή.

Νέα διοίκηση στον ΟΣΕ

Ο νομικός σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ Γιώργος Κακουλάκης τοποθετείται στη θέση του προέδρου του ΟΣΕ και διευθύνων σύμβουλος ο πρώην πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Παναγιώτης Θεοχάρης.

Την νέα διοίκηση του ΟΣΕ, την οποία θα προτείνει προς έγκριση στα αρμόδια όργανα της Βουλής, ανακοίνωσε, στο περιθώριο της συνάντησης με τα ΕΛΠΕ, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Ο ΟΣΕ είναι ο διαχειριστής της σιδηροδρομικής υποδομής και ο ρόλος του έχει αναβαθμιστεί, έπειτα από την απελευθέρωση της εγχώριας σιδηροδρομικής αγοράς.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο