Ανοίγει τις πύλες της η 21η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών

Με την παρουσία 47 εκθετών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και σειρά ημερίδων που διοργανώνονται στα πλαίσιά της, η 21η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών ανοίγει το Σάββατο τις πύλες της. Σε άλλη μία δύσκολη συγκυρία για τον αγροτικό κόσμο, ο δήμος Αλεξανδρούπολης που διοργανώνει την έκθεση και όσοι συμμετέχουν σε αυτή, φιλοδοξούν να αποτελέσει ένα από τα σημεία αναφοράς του Πρωτογενούς Τομέα στην περιοχή μας.

Όσοι επισκεφθούν και φέτος την έκθεση, θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τον τεχνικό εξοπλισμό του πρωτογενούς τομέα, να συγκρίνουν, να βρουν ευκαιρίες. Η φετινή 21ηδιοργάνωση της Έκθεσης θα πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του δημοτικού καταστήματος Φερών και των γύρω αυτού κοινόχρηστων χώρων, ενώ υπολογίζεται να συμμετέχουν πενήντα περίπου εκθέτες – παραγωγοί, μεταποιητές προϊόντων (τρόφιμα, βιομηχανικά υλικά), προμηθευτές απαραίτητων συμπληρωματικών προϊόντων, καθώς και φορείς που σχετίζονται με την αγροτική οικονομία.

Στόχος της 21η Πανέβριας Αγροτικής Έκθεση Φερών είναι η προώθηση των τοπικών προιόντων, η προβολή των αγροτικών επιχειρήσεων, η ανάδειξη των περιφερειακών αγροτικών συνεταιρισμών, καθώς και η ανάπτυξη του αγροτουρισμού. Ακόμη, η Αγροτική Έκθεση Φερών είναι η κλαδική έκθεση του πρωτογενούς και δευτερογενούς αγροκτηνοτροφικού τομέα, που μέσα από τις ημερίδες της ενημερώνει το ντόπιο πληθυσμό για τις νέες τεχνολογίες και προοπτικές του κλάδου.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο