Ανακοινώθηκε η αεροπορική σύνδεση Αγίας Πετρούπολης-Καβάλας

Με την Αλεξανδρούπολη, άραγε, τι γίνεται;

Τις πτήσεις θα εκτελεί η εταιρεία Ellinair, στην οποία πόνταρε και ο δήμος Αλεξανδρούπολης.

Νέα δρομολόγια από Καβάλα προς Μόσχα, αλλά και προς Αγία Πετρούπολη, για τη χρονική περίοδο από  26/05/2017 έως  09/10/2017, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Ellinair, του ομίλου Μουζενίδη.  Πρόκειται για την ίδια εταιρεία, η οποία, σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, τον περασμένο Ιούνιο,θα αναλάβει, για το καλοκαίρι του 2017, την αεροπορική σύνδεση της πρωτεύουσας του Έβρου με την Αγία Πετρούπολη.

Από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα είναι άγνωστο τι έχει μεσολαβήσει και τι μέλλει γενέσθαι με την εν λόγω σύνδεση. Ίσως η γραμμή Καβάλα-Αγία Πετρούπολη να μην αλλάζει τα σχέδια του ομίλου για την Αλεξανδρούπολη. Ίσως να είναι μία πρόγευση για άλλη μία χαμένη ευκαιρία στον τουρισμό της περιοχής, όπως έγινε και πέρσι το καλοκαίρι, που πάλι θα ερχόταν οι Ρώσοι, ωστόσο, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, το σχέδιο ναυάγησε λόγω έλλειψης ικανού αριθμού κλινών στα ξενοδοχεία…

Πάντως, όπως ανέφερε στη δήλωσή του ο δήμαρχος τον περασμένο Ιούνιο, «συμφωνήθηκε επίσης (σ.σ. με την Ellinair) ότι το πρώτο Σάββατο του Ιουνίου 2017 και κάθε Σάββατο θα αρχίσουν οι απευθείας πτήσεις   Αγ. Πετρούπολης – Αλεξανδρούπολης για ολόκληρη την καλοκαιρινή σεζόν, οπότε οι Ρώσοι ιδιαίτερα θα έχουν την δυνατότητα τον χειμώνα που μεσολαβεί να κλείσουν δωμάτια στα ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης τα οποία δυστυχώς αποδεικνύεται ότι δεν φθάνουν για να καλύψουν τόσες τουριστικές ανάγκες. Προκύπτει ανάγκη αύξησης των κλινών με ανέγερση νέων ξενοδοχείων, γεγονός που θα προκύψει επίσης μετά από λίγους μήνες κατά την ολοκλήρωση της πράξης εφαρμογής στην επέκταση της Ν. Χηλής και της Καλλιθέας».

Πάντως, σύμφωνα με το πρόγραμμα πτήσεων της Ellinair, οι πτήσεις Καβάλα-Αγία Πετρούπολη θα ξεκινήσουν 5 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν 9 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του