Αναζήτηση ευθυνών για την κατάρρευση του μπαλκονιού στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Στο ‘μικροσκόπιο’ των εισαγγελικών και αστυνομικών αρχών βρίσκεται η υπόθεση της κατάρρευσης του μπαλκονιού από οικοδομή επί του πεζόδρομου της Νικηφόρου Φωκά στην Αλεξανδρούπολη, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το συμβάν προκάλεσε σοκ στους περίοικους και όχι μόνο, αφού πρόκειται για ένα πολυσύχναστο σημείο, στο κέντρο της πόλης, και μάλλον από «θαύμα» δεν θρηνήσαμε θύματα…

Τις συνθήκες και τα αίτια του περιστατικού θα διερευνήσουν αστυνομία και εισαγγελέας που στη συνέχεια θα ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές. Σε δεύτερη φάση, θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση των ενοίκων της οικοδομής, ενώ στη συνέχεια θα χρειαστεί να γίνει ένας στατικός έλεγχος, μάλλον από κλιμάκιο ιδιωτών μηχανικών, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας οι δημόσιες αρμόδιες αρχές δεν διαθέτουν το κατάλληλο εξοπλισμό.

Από εικασίες-εκτιμήσεις μηχανικών που μίλησαν στη «ΓΝΩΜΗ» προκύπτει προβληματισμός για τα αίτια του συμβάντος. Ο εμφανής μετά την κατάρρευση οπλισμός του μπαλκονιού φαίνεται να έχει διαβρωθεί εντελώς από τη σκουριά ενώ υπάρχουν ερωτήματα για το εάν ήταν όντως επαρκής.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του