Αλλαγές στα νομικά πρόσωπα του δήμου Αλεξανδρούπολης

Μετά από πολλή σκέψη και προσπαθώντας να διατηρήσει τις ούτως ή άλλως λεπτές ισορροπίες, στην τελική ευθεία προς τις κάλπες του 2019, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης ανακοίνωσε στα μέλη της παράταξής του, το βράδυ της Δευτέρας, τους συμβούλους που θα στελεχώσουν τα νομικά πρόσωπα του δήμου ως τη λήξη της θητείας της δημοτικής αρχής.

Χωρίς να λείπουν οι εκπλήξεις, ο κ. Λαμπάκης ανακοίνωσε πως, αρχικά, στην ΤΙΕΔΑ, διατηρεί στην προεδρία τον Τριαντάφυλλο Αρβανιτίδη, μέχρι τις εκλογές του 2019. Στην αντιπροεδρία της επιχείρησης, από φέτος και μέχρι το 2018 θα είναι ο Κώστας Χατζηαναγνώστου, ενώ από το 2018 και μέχρι τη λήξη της θητείας ο Στέλιος Βραχιόλογλου.

Στο Πολυκοινωνικό, πρόεδρος μέχρι το 2018 παραμένει ο Αντώνης Βαμβακερός, ενώ στη συνέχεια θα αναλάβει ο Χρήστος Γερακόπουλος, ο οποίος πρόσφατα άφησε τη θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και ανέβαλε εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος στο γραφείο δημάρχου, άνευ αμοιβής.

Αντιπρόεδροι στο Πολυκοινωνικό, ως το 2018 ο Χρήστος Μπίκος και μετά ο Σάββας Σεφεριάδης.

Στη ΔΕΥΑΑ τώρα, παραμένει ως το τέλος του έτους ο Βαγγέλης Μυτιληνός και στη συνέχεια πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιώργος Ουζουνίδης. Αντιπρόεδρος μέχρι τη λήξη της θητείας θα είναι η Ελισάβετ Τσονίδου.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο