Ακυρώθηκαν χειρουργεία λόγω …. ασανσέρ

Την ακύρωση ορισμένων χειρουργείων της παιδοχειρουργικής και άλλων, μικρότερων χειρουργείων,  προκάλεσε η ξαφνική βλάβη στους ανελκυστήρες του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης χθες το πρωί.

Σημειώνεται ότι από τους 24 ανελκυστήρες του νοσοκομείου λειτουργούν μόνο οι 8, με τη διοίκηση να έχει μπει σε μία επίπονη διαδικασία για τη διευθέτηση του προβλήματος, προσπαθώντας να παλέψει με το τέρας της γραφειοκρατίας, όπως λέει στη «ΓΝΩΜΗ» ο αναπληρωτής διοικητής Σταύρος Τζωίδης.

Όπως είναι γνωστό, έχει προκύψει μία διαφωνία με την τεχνική εταιρεία που είχε αναλάβει τη συντήρηση των ανελκυστήρων. Τα προβλήματα είναι συχνά και οι χθεσινές ακυρώσεις των χειρουργείων σίγουρα προβληματίζουν.

«Τα χειρουργεία που αναβλήθηκαν θα προγραμματιστούν εκ νέου, άμεσα. Δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Σίγουρα υπήρξε ταλαιπωρία των ασθενών που περίμεναν να χειρουργηθούν σήμερα. Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε προχωρήσει στη λήψη κάποιων μέτρων. Με δική μας ευθύνη παλεύουμε με το τέρας της γραφειοκρατίας. Με νύχια και με δόντια προσπαθούμε να κρατήσουμε ‘ζωντανά’ τα 8 ασανσέρ που λειτουργούν και να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα», ανέφερε ο κ. Τζωίδης.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr