efhmerida1

Αιτήσεις για θέσεις διδακτικού προσωπικού στη Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου

Μέχρι τις 31 Αυγούστου (14:00) θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για τις θέσεις διδακτικού προσωπικού στη Σχολή Αστυφυλάκων του Διδυμοτείχου, όπου και φέτος αναμένεται να εισαχθούν περίπου 200 νέοι σπουδαστές.

Το προσωπικό που θα επιλεγεί θα διδάξει μαθήματα όπως: Αστυνομικό Δίκαιο, Δημόσιας Ασφάλειας, Γενικής Αστυνόμευσης, Τροχαίας, Σκοποβολής, Ξένης Γλώσσας, Πληροφορικής και Πρώτων Βοηθειών.

Προσόντα Υποψηφίων προς κάλυψη

Οι υποψήφιοι/-ες πρέπει να πληρούν τα παρακάτω απαιτούμενα γενικά προσόντα:
(1) Να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια ή την ιθαγένεια Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

(2) Να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα.

(3) Να μην εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρ. 8 του Ν. 3528/2007 (ΦΕΚ Α-26/09-02-2007) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

(4) Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές (για τους άρρενες υποψηφίους).

(5) Να μην έχουν υπερβεί το 67ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους διορισμού τους.

(6) Σε περίπτωση που κατέχουν δημόσια θέση, να μην υπόκεινται στους περιορισμούς των Νόμων 1256/1982 και 1305/1982 (περί πολυθεσίας).

(7) Να πληρούν τα προβλεπόμενα από τον Υπαλληλικό Κώδικα προσόντα και να μην εμπίπτουν στα κωλύματα διορισμού αυτού (Κεφ. Α’ Ν. 3528/2007 ΦΕΚ Α – 26/9-2-2007).

(8) Να έχουν υγεία και αρτιμέλεια που να επιτρέπουν την άσκηση των καθηκόντων που πρόκειται να τους ανατεθούν και να μην πάσχουν από λοιμώδη ή μεταδοτικά νοσήματα.

(9) Οι υποψήφιοι/-ες που δεν προέρχονται από Αστυνομικούς πρέπει υποχρεωτικά να κατέχουν τίτλο σπουδών Ελληνικού ή ισότιμου αναγνωρισμένου αλλοδαπού Πανεπιστημίου που να ανταποκρίνεται στο γνωστικό αντικείμενο που επιθυμούν – αιτούνται να διδάξουν

(10) Οι υποψήφιοι/-ες εν ενεργεία Αστυνομικοί θα πρέπει να έχουν αξιολογηθεί ως «εξαίρετοι» κατά τα τρία τελευταία έτη (σε περίπτωση που δεν έχουν λόγω πραγματικού χρόνου υπηρεσίας αξιολογηθεί για τρία έτη θα πρέπει να έχουν αξιολογηθεί ως «εξαίρετοι» είτε κατά το τελευταίο έτος είτε κατά τα δύο τελευταία έτη).

(11) Οι υποψήφιοι/-ες εν ενεργεία Αστυνομικοί θα πρέπει να έχουν κριθεί ευμενώς από τα αρμόδια Συμβούλια κατά την τελευταία κρίση.

(12) Οι υποψήφιοι/-ες εν ενεργεία Αστυνομικοί να μην έχουν τιμωρηθεί για πειθαρχικά παραπτώματα.

(13) Οι υποψήφιοι/-ες εν συντάξει Αστυνομικοί, Στρατιωτικοί κ.λπ. θα πρέπει να έχουν αποστρατευτεί ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους.

(14) Οι υποψήφιοι/-ες εν συντάξει Αστυνομικοί ή Στρατιωτικοί κ.λπ. θα πρέπει να διαθέτουν επαγγελματική πείρα και μόρφωση στο γνωστικό αντικείμενο που επιθυμούν -αιτούνται να διδάξουν η οποία να προκύπτει από την Υπηρεσία τους στο Σώμα και την επιμόρφωσή τους στο ίδιο αντικείμενο και να διαθέτουν διδακτική ικανότητα και πείρα.

Τα αποτελέσματα επιλογής διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση για κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών της Σχολής Αστυφυλάκων, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, θα δημοσιευτούν – ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Διαύγεια (http://sites.diavgeia.gov.gr)

Εκπαίδευση στην Σχολή – Αποζημίωση διδασκόντων – Λύση σύμβασης εργασίας

Η εκπαίδευση στην Σχολή διεξάγεται κατά κύριο λόγο από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρες 06:00-23:00. Είναι ενδεχόμενο όμως να χρειαστεί να απασχοληθούν και εκτός των ανωτέρω αναφερομένων ωρών, είτε Σάββατο, είτε Κυριακή, είτε αργίες, για αντιμετώπιση τυχόν εκτάκτων αναγκών της Σχολής, σε συγκεκριμένες ώρες για τις οποίες θα ενημερώνονται οι διδάσκοντες το ταχύτερο δυνατό.

– Για την έκτακτη απασχόλησή τους στη Σχολή τα χρονικά διαστήματα που αναφέρονται παραπάνω, θα αποζημιωθούν με την προβλεπόμενη ωριαία αποζημίωση.

– Η Σχολή διατηρεί το δικαίωμα λύσης της σύμβασης εργασίας, που υπογράφεται μεταξύ αυτής και του διορισθέντος διδάσκοντος, όταν αυτός δηλώσει ότι δεν είναι σε θέση να αναλάβει την παραπάνω υποχρέωση.

Αιτήσεις έως 31η Αυγούστου

Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη θα γίνεται μέχρι την 14:00 ώρα της 31η Αυγούστου 2016, προσωπικά από τους υποψηφίους ή από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους τους στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου /Γραφείο Σπουδών και Δημοσίων Σχέσεων 1Ο χλμ. Επαρχιακής οδού Διδυμοτείχου – Μεταξάδων 683 00 Διδυμότειχο . (Τηλ. 2553026680-81-82-83-84) Επίσης, είναι δυνατή η υποβολή των αιτήσεων και ταχυδρομικά στην ανωτέρω διεύθυνση. Μετά την 31η Αυγούστου 2016 ΔΕΝ θα γίνουν δεκτές αιτήσεις. 8. Επικοινωνία – Πληροφορίες Λοιπές πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται από το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου/ Γραφείο Σπουδών και Δημοσίων Σχέσεων στα τηλέφωνα 2553026681-82-83-84 , ταχυδρομική διεύθυνση Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου 1ο χλμ. Επαρχιακής οδού Διδυμοτείχου –Μεταξάδων τ.κ. 68300 Διδυμότειχο ( Αρμόδιος Υπαστυνόμος Β΄ ΑΘΑΝΑΣΟΓΛΟΥ Μιχαήλ).

Αναλυτικά οι θέσεις και τα προσόντα εδώ:

https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%94%CE%A73465%CE%A6%CE%98%CE%95-%CE%95%CE%9C5?inline=true

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr