Έρχεται στον Έβρο ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψής του στις 2-3 Νοεμβρίου

Μια μοναδική ευκαιρία να ακουστούν σε κορυφαίο επίπεδο , στα πιο επίσημα χείλη , τα προβλήματα στις υποδομές του αθλητισμού του Έβρου και τα ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους και τους συλλόγου του, δίνεται για ένα ολόκληρο διήμερο την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή.

Ο κ. Βασιλειάδης έρχεται στη Θράκη το διήμερο 2 και 3 Νοεμβρίου προσκεκλημένος της Νομαρχιακής Επιτροπής Συ.Ριζ.Α Έβρου, αλλά η περιοδεία του στις αθλητικές υποδομές και οι επαφές του με αθλητικούς συλλόγους και φορείς και η παρουσία τόσο υψηλόβαθμού παράγοντα για το χώρο του αθλητισμού, είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Η επίσκεψη του κ. Βασιλειάδη εντάσσεται στο πλαίσιο διαδικασιών ανοιχτού διαλόγου και συνεργασίας με φορείς της Π.Ε,εν όψει του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου που διοργανώνεται από την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια ΑΜΘ 13 κ 14 Νοεμβρίου 2017,ώστε να διερευνηθούν σε βάθος οι δυνατότητες και οι προοπτικές και να σχεδιαστούν η πολιτική και οι πρωτοβουλίες που θα σηματοδοτήσουν την μετάβαση της χώρας στην εποχή της δίκαιης ανάπτυξης.

Κατά την διήμερη παραμονή του ο κ.Γ.Βασιλειάδης θα συναντηθεί και θα  συνομιλήσει με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αθλητικών σωματείων-οργανώσεων και θα επισκεφθεί αθλητικές εγκαταστάσεις  της Π.Ε Έβρου. Επίσης στο πλαίσιο των επισκέψεών του θα μεταβεί στην Κομοτηνή επισκεπτόμενος τον χώρο του Πανθρακικού Σταδίου και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΕΜΠΤΗ 2/11/2017

9.15  συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης στο χώρο του νέου κλειστού κολυμβητηρίου της πόλης και επίβλεψη των εγκαταστάσεων.

10.30  αναχώρηση για Κομοτηνή και επίσκεψη στο χώρο του Πανθρακικού Σταδίου και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).

19.30  εκδήλωση-σύσκεψη με αθλητικούς φορείς της Π.Ε Έβρου,που διοργανώνει η Ν.Ε Συ.Ριζ.Α Έβρου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Έβρου (Λ.Δημοκρατίας 307)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/11/2017

9.00  επίσκεψη στις  αθλητικές εγκαταστάσεις εντός Αλεξανδρούπολης [κλειστό γυμναστήριο ‘’Μιχάλης Παρασκευόπουλος’’- ΔΑΚ Φώτης Κοσμάς-Αθλητικό κέντρο ‘’Κώστας Χριστοφορίδης’’,παλαιό κολυμβητήριο,Ν.Ο.Α…]

10.00  αναχώρηση με κατεύθυνση προς το βόρειο τμήμα της Π.Ε  Έβρου και επίσκεψη στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δ.Σουφλίου-Δ.Διδυμοτείχου-Δ.Ορεστιάδας παρόντων των Δημάρχων και εκπροσώπων αθλητικών φορέων.

15.30  συνέντευξη τύπου σε αίθουσα ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης.

20.30  παρουσία σε εκδήλωση, στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης, που διοργανώνεται από τον ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης,ως επίσημος προσκεκλημένος του αθλητικού συλλόγου.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του