Ένας κόσμος αγάπης σε μια αφίσα!

Έναν κόσμο αγάπης, ειρήνης, σεβασμού και ελπίδας αποτύπωσαν στο χαρτί τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στη δομή της «Άρσις» στην Αλεξανδρούπολη, μαζί με τους συμμαθητές τους από τα σχολεία στα οποία φοιτούν κατά την παραμονή τους στην περιοχή μας.

Μαθητές και καθηγητές έχουν αγκαλιάσει τα παιδιά, που η ζωή τα χώρισε από τις οικογένειές τους, κάνοντας τα μέρος της σχολικής κοινότητας και δίνοντάς τους την ευκαιρία να νιώσουν ηρεμία και ζεστασιά. Με τη βοήθεια της «Άρσις», οι δύο πλευρές έρχονται όλο και πιο κοντά και μοιράζονται όμορφες στιγμές δημιουργίας, παιχνιδιού και ανεμελιάς.

Άρσις

Πριν από λίγες μέρες, οι συμμαθητές των φιλοξενούμενων της «Άρσις» που φοιτούν στο Λύκειο, επισκέφτηκαν τη δομή, για να γνωρίσουν το χώρο των παιδιών και να χαρούν μαζί τη διαπολιτισμική κουζίνα, να παρακολουθήσουν ταινία και να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια.

Μάλιστα, όλες οι ηλικίες μαζί συνεργάστηκαν για να εκφράσουν την άποψή τους για τον κόσμο σε μία αφίσα. Η αφίσα με τον κόσμο των παιδιών, αποτελούμενο από τρεις πλανήτες, δημιουργήθηκε από όλα τα παιδιά και θα μεταφερθεί στο σχολικό χώρο των παιδιών.

Η «Άρσις» δεν παραλείπει να ευχαριστήσει θερμά το διευθυντή και τους καθηγητές του σχολείου «για τη δημιουργία ενός σχολικού χώρου, όπου η εκπαίδευση των παιδιών δίνει ευκαιρίες και ουσιαστικό χώρο και αποδοχή στις απόψεις τους».

Άρσις

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του