«Έκρηξη» Γκαρά κατά Μητσοτάκη στη Βουλή

 Η αναφορά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας που εξόργισε την βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συζήτηση για το αγροτικό ζήτημα.

Την «έκρηξη» της βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσας Γκαρά προκάλεσε η αναφορά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, από το βήμα της Βουλής, για το «όργιο προσλήψεων στο δημόσιο» για το οποίο κατηγόρησε την κυβέρνηση.

Το επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, κατά τη συζήτηση για τα αγροτικά ζητήματα στη Βουλή.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για παρεμβάσεις υπουργών στο Ελεγκτικό Συνέδριο αναφορικά με τις προσλήψεις συμβασιούχων στο Δημόσιο και πρόσθεσε ότι για «το όργιο των προσλήψεων θα αποδοθούν ευθύνες». «Απολύσεις πάντως δεν θα κάνει η ΝΔ» διευκρίνισε ενώ σκωπτικά σχολίασε ότι «θα γίνει όμως μία απόλυση και θα είναι η δικιά σας από τον ελληνικό λαό!».

Η αναφορά του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «όργιο προσλήψεων», προκάλεσε την παρέμβαση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσας Γκαρά, η οποία, σε υψηλούς τόνους, ρώτησε τον κ. Μητσοτάκη «πότε θα μιλήσουμε για το όργιο των απολύσεων που κάνατε εσείς ως υπουργός εσωτερικών». Μάλιστα, η αντιπαράθεση που ακολούθησε δημιούργησε αρκετό θόρυβο στην αίθουσα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η πυροσβεστική παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, ο οποίος ζήτησε από τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο και ιδιαίτερα την κα Γκαρά να δώσει ένα τέλος στο επεισόδιο.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του