Οδός Μπόχας και Αηδίας γωνία…

Απαράδεκτη η κατάσταση στην παραλία της Αλεξανδρούπολης, στη γωνία του γηπέδου ‘Φώτης Κοσμάς’. Παράπονα των κατοίκων για τους ξεχαρβαλωμένους και βρώμικους κάδους και το αηδιαστικό πεζοδρόμιο που αποτελεί εστία μόλυνσης.

«Τόσα χρόνια, κανείς δεν συγκινείται, δεν αλλάζει τίποτα», έλεγε χθες με πικρία ένας κάτοικος της Απολλωνιάδας για το αποκρουστικό θέαμα και την αποπνικτική δυσωδία των κάδων απορριμμάτων και του βρωμερότατου πεζοδρομίου, στη συμβολή της παραλιακής με την οδό Ροδόπης, στην Αλεξανδρούπολη. Μία πονεμένη ιστορία που δυστυχώς, όντως, μοιάζει να μην συγκινεί κανέναν από τους καθ’ ύλην αρμόδιους, που κατά τα άλλα παλεύουν για τον τουρισμό και την ανάπτυξη της περιοχής…

σκουπίδια κάδοι
Ένα ολόκληρο καλοκαίρι, δεν υπήρξε η παραμικρή, αποτελεσματική παρέμβαση στο σημείο από συνεργεία του δήμου.

Ένα ολόκληρο καλοκαίρι, δεν υπήρξε η παραμικρή, αποτελεσματική παρέμβαση στο σημείο από συνεργεία του δήμου, παρά το γεγονός ότι κάθε μέρα και κυρίως κάθε βράδυ περνούσαν από εκεί, κάνοντας τη βόλτα τους, χιλιάδες κάτοικοι και επισκέπτες.

Οι σπασμένοι κάδοι που αποτελούν μνημείο βρωμιάς μένουν στη θέση τους, χωρίς ούτε να καθαρίζονται ούτε να αντικαθίστανται. Οι προειδοποιήσεις του δήμου για πρόστιμα προς όσους δεν τηρούν όσα προβλέπει ο κανονισμός καθαριότητας δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα, αφού η κατάσταση όλο και χειροτερεύει.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους…
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους…

Πέρα από τους κάδους, αηδιαστικό είναι και το πεζοδρόμιο, από το οποίο για να περάσει κανείς θα χρειάζεται σύντομα μάσκα και σχετικό προστατευτικό εξοπλισμό. Δεν είναι μόνο η μυρωδιά, αφού το πεζοδρόμιο, αλλά και δρόμος, έχουν ‘ποτίσει’ από τα υπολείμματα των σκουπιδιών που ξεφεύγουν από τους κάδους, ενώ το γύρω σκηνικό συμπληρώνουν άλλα σκουπίδια και περιττώματα σκύλων που κάποιοι ασυνείδητοι ιδιοκτήτες δεν μαζεύουν, με αποτέλεσμα το σημείο να αποτελεί και εστία μολύνσεων… Ίσως τελικά, η μόνη ελπίδα των περιοίκων να είναι οι βροχές που έρχονται, οι οποίες βέβαια δεν θα λύσουν το πρόβλημα, αντιθέτως μάλιστα…

σκουπίδια κάδοι

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr