Βαταμιδης

14 φωτογράφοι εκθέτουν τη δουλειά τους

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, παρουσίασε το απόγευμα του Σαββάτου 13 Ιουλίου 2019, στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης, την έκθεση φωτογραφίας των νέων μελών του με τίτλο “New Perspective”. Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς παραβρέθηκε πλήθος κόσμου. Την πρώτη μέρα της έκθεσης πλαισίωσαν μουσικά οι Acoustic Trio!

Το κοινό καλωσόρισαν οι 14 φωτογράφοι που εκθέτουν και τα μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρoυσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Έβρου κ. Δημήτριος Πέτροβιτς και μέλη από φωτογραφικές ομάδες – συλλογούς της Θράκης.

Οι φωτογραφίες της φετινής έκθεσης, με ποικιλία στη θεματολογία όπως τοπία, πορτραίτα, στιγμιότυπα δρόμου με ενδιαφέρουσες φόρμες και φωτισμούς, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες αντικατοπτρίζουν το έργο του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, την φιλοσοφία του για ανανέωση, την συνεχή εξέλιξη του και την προσπάθεια ανάπτυξης της τέχνης της φωτογραφίας.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Νικόλαος Ανδρεαδάκης, Ιωάννης Βαλσαμίδης, Σταμάτης Βούλγαρης, Δήμητρα Γεροντίδη, Ιωάννης Γκόγκος, Ιωάννης Καλτσεράς, Θωμάς Καπετανίδης, Νικόλαος Λάμπογλου, Ιωάννης Μπουλταδάκης, Άννα Παρασκευίδου, Γιούλα Πάτση, Μάριος Σταθόπουλος, Τζούλια Τσιρίδου, Ειρήνη Τσοκαταρίδου.

Η έκθεση φωτογραφίας “New Perspective” θα διαρκέσει έως τις 21 Ιουλίου 2019. Ώρες λειτουργίας της έκθεσης, 20:00 με 23:30.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.kedifot.gr

 

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο