Παραμένουν στις θέσεις τους Γκότσης-Φαλέκας

Αμετακίνητοι στα πόστα τους παραμένουν οι δύο αντιδήμαρχοι Νίκος Γκότσης και Γιάννης Φαλέκας, ενόψει του επικείμενου ‘ανασχηματισμού’ της δημοτικής αρχής Αλεξανδρούπολης.

Ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, με χθεσινές του αποφάσεις ορίζει, από 1-3-2017, ως αντιδήμαρχο Φερών και πρωτογενούς τομέα τον Νίκο Γκότση και τον Γιάννη Φαλέκα ως αντιδήμαρχο Τραϊανούπολης, ενέργειας και φυσικών πόρων.

Οι αποφάσεις του δημάρχου, με ημερομηνία 24-2-2017 ανέβηκαν χθες στη «Διαύγεια», ενώ συνοδεύτηκαν και από τις αναλυτικές αποφάσεις σχετικά με τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στους δύο αντιδημάρχους. Η παραμονή των δύο αντιδημάρχων στις θέσεις τους δεν προκαλεί έκπληξη, αφού πρόκειται για πετυχημένες επιλογές του κ. Λαμπάκη, από την προηγούμενη ακόμη θητεία, με κάποια μικρά ‘διαλείμματα’ με αλλαγές προσώπων. Άλλωστε, ειδικά στην περίπτωση του κ. Φαλέκα, υπάρχουν σε εξέλιξη τα μεγάλα θέματα της γεωθερμίας και μία αλλαγή θα θεωρούνταν σίγουρα ρίσκο.

Εντωμεταξύ, την Κυριακή 5 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr