Ουσιαστική κίνηση αγάπης από το Σωματείο Καφέ-Εστίασης Αλεξανδρούπολης

Σε μία ουσιαστική κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης προχώρησαν 42 επιχειρήσεις της Αλεξανδρούπολης, του κλάδου καφέ και εστίασης. Τα καταστήματα ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες τους για να υποδεχθούν και να παρέχουν εντελώς δωρεάν στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης και του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης τον καφέ και το φαγητό τους.

Το Σωματείο Καφέ-Εστίασης της Αλεξανδρούπολης έχει «εξοπλίσει» τους μικρούς του πελάτες με την ειδική κάρτα μέλους της «Κίνησης Αγάπης», η οποία είναι προσωπική για κάθε παιδί. Στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, στις τζαμαρίες των οποίων υπάρχει το χαρακτηριστικό σήμα της καμπάνιας, με την επίδειξη της κάρτας, οι μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Εργαστηρίου και τα παιδιά που ζουν στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης στο Αρίστεινο μπορούν να απολαμβάνουν τις παροχές δωρεάν.

Η συνεργασία αυτή μεταξύ του Σωματείου, του Ειδικού Σχολείου και του Παιδικού Χωριού SOS επισφραγίστηκε με μία μικρή γιορτή που διοργανώθηκε πριν λίγες μέρες. Οι επαγγελματίες εξέφρασαν τη χαρά τους για το γεγονός ότι η πρωτοβουλία έχει ήδη «αγκαλιαστεί» από 42 επιχειρήσεις, καλώντας και άλλους συναδέλφους τους να συμμετέχουν. Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των φορέων ευχαρίστησαν το σωματείο και τόνισαν την πολύ μεγάλη σημασία αυτής της κίνησης για τα παιδιά,  τόσο για την κοινωνικοποίησή τους όσο και για την οικονομική διευκόλυνση των οικογενειών τους, αφού οι ανάγκες, σε πολλές περιπτώσεις, είναι τεράστιες.

Επιμέλεια: Κική Ηπειρώτου

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του