Η Αλεξανδρούπολη πήρε άριστα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U13 στο Μπάντμιντον

Στο κλειστό γήπεδο των Φερών ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης διοργάνωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U13 στο άθλημα του Μπάντμιντον . Μια διοργάνωση άρτια, που στέφθηκε με επιτυχία και έφερε αρκετές μεγάλες διακρίσεις στον σύλλογο με τα μετάλλια των αθλητών του.

Αγωνιστικά ο Εθνικός είναι πλέον στο καλύτερο σημείο κατακτώντας το χρυσό κύπελλο στο Μικτό με τον Βραχιώλια Αλέξανδρο και τη Μανδάνη Δέσποινα και το χάλκινο μετάλλιο με τον Κολομπρατσίδη Χρήστο και τον Βραχιώλια Αλέξανδρο. Εκτός από τα μετάλλια οι αθλητές του Εθνικού είχαν μία πάρα πολύ καλή αγωνιστική εικόνα μπήκαν στην 8αδα οι Κολομπρατσίδης Βασίλης και η Τσατσάκη Κωνσταντίνα στο μικτό, η Γιαντσελίδη Κωνσταντία και ο Γρηγοριάδης Αλέξανδρος στο μικτό, ο Βραχιώλιας Δημήτρης και ο Βραχιώλιας Γιάννης στο διπλό αγοριών, η Μανδάνη Δέσποινα στο απλό κοριτσιών, η Γιαντσελίδη Κωνσταντία και η Τσατσάκη Κωνσταντίνα στο διπλό κοριτσιών και ο Βραχιώλιας Δημήτριος στο απλό αγοριών μπήκε στη 16αδα.

Οι υπόλοιποι αθλητές του Εθνικού Κωνσταντινίδης Παύλος, Κάβουρα Σοφία, Κάβουρας Γιώργος, Σαλιαρίδης Σπύρος, Παναγούτσου Σαμακουρή Ιωάννα και Περβολαράκης Νίκος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα.

Οι συμμετέχοντες προπονητές και αθλητές έλαβαν δώρο πετσέτα του Εθνικού και οι αρχηγοί των ομάδων από το Εμπορικό Επιμελητήριο μια τσάντα με τοπικά προϊόντα.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους χορηγούς τους – ανάμεσά τους και η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ –  που στήριξαν ακόμη μία φορά σε ένα ακόμα εγχείρημα αυτό  της διοργάνωσης των αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Ο ΜΓΣ Εθνικός συγχαίρει τους προπονητές του τμήματος Τσαρτσίδη Αχιλλέα και Ζαφειρούδη Αθανασία για τα άριστα  αποτελέσματα των αθλητών.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr