Διάθεση 50 νέων θέσεων για το Mindspark!

Το Mindspark Αλεξανδρούπολης έγινε sold out 6 μέρες από την διάθεση των εισιτηρίων!

100 τυχεροί εξασφάλισαν την θέση τους και θα δουν ζωντανά τον Peter Economides και τον Γιάννη Καλογεράκη, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τον Tom Katsioula μέσω skype από την Silicon Valley. Επίσης στο δεύτερο μέρος, θα απαντηθούν ερωτήσεις που τέθηκαν από το κοινό κατά την διαδικασία της αίτησης, σε ένα διαμορφωμένο πάνελ με τους ομιλητές, τον Πέτρο Σουκουλια, Εμπειρογνώμονα Τεχνολογίας & Καινοτομίας και τον Χριστόδουλο Τοψίδη, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου και επιχειρηματία.

Η επιχειρηματική κοινότητα της Αλεξανδρούπολης αγκάλιασε το Mindspark καθώς πλέον του  80% των αιτήσεων, αποτελείται από ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων. Η ανταπόκριση είναι πολύ υψηλή  και οι αιτήσεις ξεπεράσανε κατά πολύ  τον προκαθορισμένο αριθμό των 100 θέσεων. Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου, το οποίο είναι ο διοργανωτής της εκδήλωσης, οι αιτήσεις ξανανοίγουν με την διάθεση ακόμη 50 θέσεων, καθώς οι αιτήσεις  που εκκρεμούν αφορούν επιχειρηματίες και κάτοικους του Έβρου.

Όι αιτούντες που έχουν λάβει μήνυμα αναμονής της κατάστασης της αίτησης τους, σύντομα θα λάβουν επιβεβαίωση της συμμετοχής τους.

Οι αιτήσεις ξανανοίγουν και πέραν από την αναμονή όσοι δεν πρόλαβαν να αιτηθούν και επιθυμούν να παρακολουθήσουν μπορούν να μεταβούν στο παρακάτω σύνδεσμο:

https://goo.gl/forms/5eqY2XHItVHAB55x1

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr