Συνεχίζει ο Δημήτρης Πέτροβιτς στην κούρσα για την Περιφέρεια ΑΜΘ

Με μία ανάρτησή του απαντά σε διάφορα σενάρια που διακινούνται το τελευταίο διάστημα για την υποψηφιότητά του- «Συνεχίζουμε, δυνατοί, την προεκλογική μας διαδρομή, ετοιμάζοντας με προσοχή το πρόγραμμά μας»

Συνεχίζει κανονικά στην κούρσα για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ως υποψήφιος Περιφερειάρχης, ο Δημήτρης Πέτροβιτς. Ο εν ενεργεία αντιπεριφερειάρχης Έβρου, με μία ανάρτησή του στα social media χθες το πρωί ξεκαθαρίζει πως η προεκλογική του διαδρομή είναι σε εξέλιξη, καθώς προετοιμάζει τόσο το πρόγραμμα του ανεξάρτητου συνδυασμού του, όσο και τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο. Σημειώνεται πως ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση υποψηφιότητας του Χριστόδουλου Τοψίδη, προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου, για την Περιφέρεια ΑΜΘ, υπήρξαν κάποιοι ‘ψίθυροι’ ότι ο κ. Πέτροβιτς δεν θα είναι τελικά επικεφαλής ψηφοδελτίου, αλλά ίσως συνταχθεί με τον κ. Τοψίδη, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιό του.

Ο κ. Πέτροβιτς, στην ανακοίνωση-απάντησή του αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστώ όλους τους φανερούς και αφανείς φίλους, τους απλούς πολίτες που εκφράστηκαν θετικά από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς μου, ως Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, με στόχο και σκοπό να επαναφέρουμε σε τροχιά ανάπτυξης την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ευχαριστώ επίσης κι εκείνους, που έσπευσαν να δηλώσουν την «έκπληξή» τους και να επιδοθούν στην αναζήτηση «άλλων σκοπών». Ο χρόνος έχει απαντήσεις για όλα και οι επερχόμενες εκλογές απαιτούν υπομονή, μεθοδικότητα και επιμονή, στοιχεία τα οποία και διαθέτω.

Συνεχίζω τον καθαρό αυτοδιοικητικό αγώνα, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μου για τον τόπο και τους συμπολίτες μου, με μοναδική φιλοδοξία την ολόθυμη διάθεση της ανιδιοτελούς προσφοράς στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με μοναδικά μου «όπλα» την Εντιμότητα, την Ειλικρίνεια, την Εργατικότητα και την Αλήθεια.

Συνεχίζουμε, δυνατοί, την προεκλογική μας διαδρομή, ετοιμάζοντας με προσοχή το πρόγραμμά μας και έχοντας καθημερινά επαφή και συζητήσεις με πολίτες από ολόκληρη την περιφέρεια, που θα συμμετάσχουν στον Ανεξάρτητο συνδυασμό μας. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ!»

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο

error: