«Στόχος η νίκη και η εκλογή. Ο Έβρος για πρώτη φορά εκλεγεί γυναίκα για τη ΝΔ»

Μια ξεχωριστή πολιτική εκδήλωση διοργάνωσαν οι συνεργάτες και οι φίλοι της Έλενας Σώκου, το βράδυ της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν την εκλογική μάχη της Κυριακής 8ης Ιουλίου. Σε μια όμορφη και ξεχωριστή ατμόσφαιρα, η υποψήφια βουλευτής πραγματοποίησε ην ομιλία της και έδωσε το δικό της μήνυμα για την αναμέτρηση των εθνικών εκλογών και την επόμενη μέρα.

«Απόψε η Αλεξανδρούπολη μίλησε! Απόψε η καρδιά του Έβρου χτύπησε δυνατά όπως και η δική μου! Σας ευχαριστώ! Συνεχίζουμε! Στόχος η νίκη! Στόχος η εκλογή! Ο Έβρος για πρώτη φορά εκλεγεί γυναίκα για τη ΝΔ!» ήταν τα πρώτα λόγια της Έλενας Σώκου στον κόσμο που παρευρέθηκε στο προαύλιο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Αλεξανδρούπολης και την υποδέχθηκε  θερμά.

Όπως τόνισε, «το βάρος της ευθύνης που μου αναλογεί είναι μεγάλο και θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ. Θέλω να γνωρίζουν οι Εβρίτες ότι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά για τον τόπο μας. Όλο αυτό το διάστημα είδα άξιους και ικανούς ανθρώπους, είδα όμως και ερημωμένα χωριά, περιοχές που χρειάζονται στήριξη και ενίσχυση, σε έναν Εβρο με τόσο μεγάλη φορολογική ανισότητα και μειονέκτημα σε σχέση με τις δύο γειτονικές του χώρες» τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία της η Έλενα Σώκου.

Θερμή ατμόσφαιρα κατά την εκδήλωση της υποψήφιας βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Μιλώντας για την δική της συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας τόνισε:

«Κουράστηκα να είμαι δημιουργική στη δουλειά μου και να βλέπω όσους εκλέγονται, να εκλέγονται μόνο για τον εαυτό τους και απλά να διακινούν έγγραφα και να μην κάνουν τίποτα άλλο. Εγώ δεν θα είμαι μεταφορέας. Θα ανοίγω πόρτες, θα χτυπάω το χέρι στο τραπέζι. Η θέση του βουλευτή δεν μου ανήκει, ανήκει σε όλους εσάς. Ο βουλευτής πρέπει να είναι υπηρέτης του λαού. Όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε λύσεις για τα προβλήματα του τόπου μας. Θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει εκλέξει ποτέ μέχρι σήμερα γυναίκα βουλευτή στη Θράκη. Σας ζητώ να με ψηφίσετε όχι γιατί είμαι γυναίκα, αλλά γιατί είμαι ικανή και μπορώ» υπογράμμισε, ζητώντας παράλληλα μαζική συμμετοχή στις εκλογές και ψήφο στην Νέα Δημοκρατία για αυτοδυναμία, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ένας πολύ καλός πρωθυπουργός για όλους τους Έλληνες.

Ιδιαίτερα συγκινημένη ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση και δήλωσε για άλλη μια φορά πως έκανε έναν τίμιο και καθαρό αγώνα, με αγνή καρδιά διανύοντας το δρόμο προς τις κάλπες.

Να σημειωθεί ότι πριν την ομιλία της τους παρευρισκόμενους συνόδευε ζωντανή μουσική, ενώ την Ελενα Σώκου υποδέχθηκαν νεολαίοι της οννεδ με σημαίες, καπνογόνα και κόρνες.

Γ.Π.

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο