Σπουδαίο “διπλό” βάση παραμονής στο Κιλκίς για την Ένωση Αλεξανδρούπολης!

Πραγματοποιώντας μία μεστή και ουσιαστική εμφάνιση η Ένωση Αλεξανδρούπολη πήρε ένα σημαντικό τρίποντο για την μάχη παραμονής που δίνει στο πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 40′ και έμεινε με 10 παίκτες στο 68′ (Λίτσιος), η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη έφυγε απ’ το γήπεδο έχοντας στους αποσκευές τους τρεις βαθμούς χάρη στα τέρματα του Μαλτέζου στο 42′ και του Πατσιώρα με πέναλντι στο 51′.

Η Ένωση Αλεξανδρούπολης μετά τις πρώτες αγωνιστικές άρχισε να βρίσκει τα πατήματα της και να φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο η δουλειά του Νίκου Ουσταμπασίδη. Και στο Κιλκίς, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο χαρακτήρα (κοινώς εξάποντο) μιας και επρόκειτο για ντέρμπι ουράς, κατάφερε να έχει αυτή το πάνω χέρι και την πρωτοβουλία των κινήσεων απ’ τα πρώτα λεπτά.

Η Ένωση Αλεξανδρούπολης συνέχιζε να ελέγχει τον ρυθμό, όμως στο 68′ έδειχναν να “στραβώνουν” τα πράγματα μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Λίτσιου. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα όμως, η Αλεξανδρούπολη δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κρατήσει τον Κιλκισιακό μακριά απ’ τα καρέ του Συνοδινού, με την ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη να φτάνει έτσι στο πρώτο εκτός έδρας τρίποντο για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Κιλκισιακός: Τριανταφυλλίδης Ιππ., Ερμείδης, Τριανταφυλλίδης Ν., Βόζδου, Μαυροκεφαλίδης, Δημητριάδης, Μπέλιτσας, Κουκουλέκης, Πιπέρτσης, Βαταμίδης, Λαμπόγλου.

Ένωση Αλεξανδρούπολης (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Αμπραχαμιάν, Λίτσιος, Κομεσίδης, Συμεωνίδης, Μαλτέζος, Πατσιώρας, Μάζης, Ευθυμιάδης, Καρακασίδης.

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο