Σκόρπισαν το θάνατο σε αδέσποτα του Διδυμοτείχου

Διδυμότειχο, έτος 2019, το τέλος του πολιτισμού: Ζώα σπαρταράνε από τα δηλητήρια και τελικά ξεψυχούν. Τα στειρωμένα, φροντισμένα, υγιέστατα σκυλιά, που δεν ενοχλούσαν κανέναν, παρά μόνο τα κτήνη που έριξαν τις φόλες, βρέθηκαν χθες στην περιοχή της Μεραρχίας, απέναντι μάλιστα από παιδικό σταθμό! Άλλη μία μαζική εξόντωση έρχεται να προστεθεί στη μακριά λίστα των θανάτων από δηλητήρια που σκορπίζονται παντού, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή όλων μας.

Η ανακοίνωση της σελίδας του facebook “Adespotakia Didimoteixou”, αναφέρει τα εξής: «ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ !!! (Για εμάς που τα αγαπάμε και τα φροντίζουμε – γι’αυτόν που το έκανε είναι προφανώς εικόνα χαράς) Πάλι στην περιοχή της Μεραρχίας, απέναντι από τον παιδικό σταθμό. Παντού νεκρά ζώα από αργό και βασανιστικό θάνατο. Αυτή είναι η εικόνα που θέλετε να βλέπουν τα παιδιά σας; Ζώα να σπαρταράνε για ώρες και να είναι διασκορπισμένα μέσα στο αίμα;;;; Ήταν όλα στειρωμένα και εμβολιασμένα και φροντιζόταν καθημερινά. Εικόνες που πονάνε και πονάνε ακόμηπερισσότερο,ενώσκεφτόμαστεότιέχουνπροκληθείαπόσυνανθρώπους μας. Έχει ήδη κατατεθεί μήνυση και παρακαλάμε να πέσει στα χέρια μας έστω και ένας !!!!!!!!!!! Θα δοθεί αμοιβή σε όποιον έχει την παραμικρή έγκυρη πληροφορία».

Ζητείται βοήθεια

Άλλη μία τραγική ιστορία που έχουν να αντιμετωπίσουν το διάστημα αυτό οι εθελοντές του Διδυμοτείχου είναι η περίπτωση της σκελετωμένης σκυλίτσας που κάποιος παράτησε και η οποία πρόσφατα γέννησε κουταβάκια, στα ερείπια ενός κτιρίου.

«Είναι μια κυνηγοσκυλίτσα που εσύ παράτησες γιατί δε σου έκανε άλλο τη δουλειά, που εσύ δε στείρωσες και δε νοιάστηκες για το μέλλον της. Η μάνα, κόκκαλο και πέτσα, αδυνατεί να σταθεί όρθια κι όμως είχε τη δύναμη να βρει έστω αυτό τον ακατάλληλο χώρο για να γεννήσει 4 μικρά. Εκείνη μπορεί να μη στέκεται όρθια απ’ την αδυναμία, αλλά θηλάζει…. Τελικά, ποιος είναι το ΖΩΟ ;;;;;; (Όποιος μπορεί να βοηθήσει να «αναστήσουμε» αυτή την οικογένεια, να μας στείλει μήνυμα στη σελίδα στο fb“AdespotakiaDidimoteixou)»

Κ.Η.

 

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο